Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Hudpleje til rosacea

Hudplejeprodukter til rosacea kan være sværre at finde. Danish Skin Care guider dig i valg af hudpleje til rosacea nemt og sikkert her

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Hudpleje til rosacea”

Hej Mads.

Du har et punkt, hvor du skriver om Rosacea, men du nævner ikke, hvilke af dine produkter man kan købe i den forbindelse. Jeg er så uheldig at have fået hudlidelsen. Heldigvis er det ikke så slemt endnu, men jeg vil gerne finde nogle konkrete produkter som i hvert tilfælde ikke gør det værre.

Jeg bruger Metronidazol, som jeg får på recept, og som dagcreme Barrier fra Nimue. Men jeg er i tvivl om renseprodukter, øjenmakeup-fjerner og evt. godgørende masker.

Håber, du kan give mig nogle konkrete forslag.

Hilsen Lotte på 46 år

Svar til: “Hudpleje til rosacea”

Hej Lotte

Åh, hvor er jeg ked af at høre om dine problemer med rosacea.

Det er ufatteligt vigtigt, især for rosacea, at du er mild ved din hud. Undgå alle former for “naturlige” hudplejeprodukter, som tit er fyldt med æteriske olier og andet, som blot gør problemet endnu værre.

Min Perfect Skin Face Wash er et mildt renseprodukt, som du også kan bruge til at fjerne din makeup.

Og derudover er min Perfect Skin Moisturizer også et hit hos mine klienter med rosacea, da den er fyldt med plejende ingredienser og samtidig let i konsistensen, så den ikke fedtet og varmer din hud.