Sådan trykker du dine bumser korrekt!

Vil du gerne vide hvordan man trykker en bums? Lær den korrekte måde at trykke bumser på i denne guide. Og lær hvordan du behandler bumser

hvordan trykker man en bums
Forside / Blog / Pleje / Sådan trykker du dine bumser korrekt!

Har du bumser, så har du sikkert også tænkt: Hvordan trykker man en bums korrekt – og undgår ar. Du frygter måske også at bakterier fra bumsen gør at du får flere bumser?

Læs med her og lær, hvordan man trykker en bums:

Først og fremmest, så er bumser ikke bakterier. Og det smitter ikke at have bumser, ligesom det ikke giver flere bumser at du trykker en bums og får det gule fra bumsen på huden.

Når det er sagt, så er det vigtigt, at du trykker dine bumser korrekt, således at du ikke risikerer at lave skade på huden. Trykker du dine bumser for voldsomt, eller hvis fingrene smutter, vil du ende med et rødt mærke eller sår, som bliver på huden meget længere tid end selve bumsen.

Guide, hvordan man trykker en bums:

Anskaf dig en såkaldt comedone extractor, som kan købes hos Danish Skin Care her. Sæt åbningen over bumsen og tryk meget forsigtigt comedone extractoren ned over bumsen og træk den tilbage. Herved frigives betændelsen.

Noter dig at du skal trykke meget forsigtigt. Det er ikke nogen operation du har gang i og målet er ikke blod. Ej heller er det meningen, at der skal være et synligt hul i huden.

Overordnet kan man sige, at du blot letter trykket i bumsen. Når du har trykket en bums, så dup gerne bumsen med Perfect Skin Power Treat – dermed forsvinder bumsen hurtigt.

For en god ordens skyld skal det lige nævnes, at hvis du lader bumsen være, så vil den forsvinde af sig selv. En bums vil forsvinde efter 2 – 5 dage, hvis du lader den være.

Husk at et voldsomt indgreb kan skabe et sår, som det kan tage uger at komme af med.
Desuden kan du ved voldsomme indgreb skabe ar, som det kan tage lange behandlinger at komme af med igen.

Håber du kan bruge min guide til, hvordan man trykker en bums.

Lad det også blive sagt, at det er ganske fint at trykke en gul og betændt bums. Det hjælper med til at lette trykket på huden, så du mindsker risikoen for ar og mærker i huden. Og hjælper til hurtigere heling af huden. Tryk dog aldrig røde bumser eller hudorme, talgknopper. KUN gule og betændte bumser må og kan trykkes.

Derfor skal du trykke bumser!

Træt af bumser? Prøv vores bestseller produkter her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar