Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Kosttilskud og Bumser

Hvilke kosttilskud skal du tage for at fjerne bumser og uren hud? Virker kosttilskud mod bumser og dårlig hud? Kosttilskud og hudpleje

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Kosttilskud og Bumser”

Vi har desværre et arveligt akne-problem i familien, og nu har det ramt min teenage-datter på 15.

Hun klarer sig dog nogenlunde igennem med gode produkter, og efter megen eksperimenteren fandt vi også frem til Basiron 5-10%.

Mit spørgsmål lyder nu:

Kender du produkterne fra Beaute Pacifique (cremer + pillen Life After 40)?

Min datter fik foretaget en gratis hudanalyse hos virksomheden (af hudlæge Uffe Gjede fra Thisted), og blev anbefalet dels en 5 mdr.’s A-vitamin-pillekur, dels (i mellemtiden indtil lægehenvisning/hudlæge var på plads) at bruge Beaute Pacifique Booster 3-cremen (der koster 1200 kr. for 100 ml). Nogen erfarlinger eller gode råd i den forbindelse …???

På forhånd tak!

Vibeke (den “bekymrede” mor)

Svar til: “Kosttilskud og Bumser”

Kære Vibeke

Tusind tak for din mail. Og hils din datter og sig, at jeg føler med hende!

Dejligt at din datter har effekt med Basiron. Nu skriver du ikke, hvorvidt din datter bruger basiron 5% eller basiron 10% til at behandle hendes hud og bekæmpe hendes bumser. MIt råd er dog at i kontakter en læge og får lægens anbefaling til at vælge om det er bedste at bruge basiron 5% elller basiron 10% – overordnet kan jeg dog sige, at mange fejlagtigt tror at skrappere produkter er bedre end ikke, så tror ikke bare at basiron 10% er bedst. Det kan sagtens være, at basiron 5% er bedre for din datter til at fjerne hendes bumser.

Din datter skal desuden ikke igang med nogle kosttilskud som fx Life After 40. Lær hende at spise en sund kost og lad hende holde sig helt væk fra komælksprodukter, hvilket evt. vil forbedre hendes bumser.

I forhold til dine spørgsmål om Beauty Pacifique og den A-vitamin kur jeres læge har anbefalet din datter at komme igang med mod hendes bumser, så vil jeg da næsten anbefale at I tager en grundigere snak med lægen. A-vitamin kuren er forbundet med en række bivirkninger, som det vil være en god ide at få svar på og forklaring om fra lægen. Også kan I jo samtidigt spørge hvorfor det lige skal være Beauty Pacifique cremen han anbefaler. Den lyder godt nok temmelig dyr – måske der findes billigere produkter. For den pris kan I få en komplet hudplejeserie fra Danish Skin Care – og jeg har nu også fyldt mine hudplejeprodukter med mange super gode ingredienser. Så prøv at spørge hudlægen, om der måske var billigere alternativer til den creme fra Beauty Pacifique – måske din datter kunne kombinere Danish Skin Care hudplejeserie med a-vitamin kuren :)

Jeg håber inderligt at din datter får en flot hud og jeg vil ønske jer begge al godt fremover.