Nødplan til når din hud går amok

3 problemer og 3 løsninger, så du kan møde mandag morgen – smuk og lækker :-)

Problem 1: Oppustede og trætte øjne

Årsag: Saltede fødevarer, alkohol og mangel på søvn.

Løsning:

  • Anvend en ekstra mængde af en velformuleret fugtighedscreme fyldt med antioxidanter omkring dine øjne til at bekæmpe tørhed. Tørhed bidrager til hævelse, og får øjenområdet til at fremstå mere rynket og træt.
    OBS: Der er ingen grund til at købe et seperat “øjencreme”-produkt – brug blot din almindelig fugtighedscreme.
  • Sov med hovedet lidt hævet for at undgå væskeophobning i øjenområdet. Om morgenen kan du med dine bløde fingerspidser give en massage omkring de oppustede områder, hvilket vil hjælpe med at lindre denne form for hævelse.
  • Brug en blid makeupfjerner om aftenen for at fjerne alle spor af øjenmakeup. Makeuprester kan forårsage irritation og vil næsten garanterer, at du vil vågne op med hævede øjne.

Problem 2: Bumser!

Årsag: Inflammation, hormoner, stress (mangel på søvn) og at du ikke udfører din hudplejerutine.

Løsning:

  • Blid rens er et vigtigt første skridt. Brug en mild, vandopløselig rens for at reducere fedtet hud og bumser.
  • Brug en velformuleret og effektiv eksfoliering for at reducere rødme, fjerne skidt og snavs fra huden, samt fjerne ophobede døde hudceller på overfladen af huden og nede i hudens porer.

Få mere information om behandling af bumser – klik her


Problem 3: Rød og irriteret hud

Årsag: Varmt/koldt vejr, at sove med makeup, eller pga. nye hudplejeprodukter.

Løsning:

  • Berolig huden med anti-irriterende ingredienser, som straks vil reducere inflammation, rødme og irritation.

Alle mine fugtighedscremer (link til natcremer) indeholder anti-irriterende ingredienser i store mængder, for at mindske rødme og irritation.

  • Vær blid ved din hud! Jo mere du hiver og trække i din hud, jo mere vil du irritere huden. Hold dig derfor LANGT fra masker, skrubbecremer og ansigtsbehandlinger, når din hud er rød!
  • Fugt, fugt, fugt. En velformuleret fugtighedscreme – og med lindrende og beroligende ingredienser – kan gøre underværker for en rød og irriteret hud.

Endeligt – og et generelt råd til alle hudproblemer efter en travl weekend:

SPIS SUNDT!

Lad være at falde i fælden med pizza, pommesfrites og anden usund mad. Alkohol og træthed vil sandt nok få kroppen til at skrige efter disse fødevarer – og det er dejligt nemt. Du – og din hud – vil dog få det langt bedre af at spise sundt, drikke rigeligt med vand og derved booste din hud.