Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

MODESPECIAL: DET ER HOT HOT HOT I KINA (OG INDIEN)

Vil du gerne være solbrun? Tjek lige denne guide og lær hvorfor du IKKE er moderne - og IKKE vil være solbrun, hvis du vil være moderne

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

I dag vil jeg give dig en helt særlig modespecial fra den anden side af jorden.

Og så er det i øvrigt tid til en make-over!

Vil du gerne være brun her til sommer?

Nå, men så har jeg altså absolut BREAKING NEWS til dig: Det er SO LAST SEASON! (Husk, at man aldrig kan citere Sex and the City for ofte! :-D )

Hvis du vil være HOT HOT HOT som de største stjerner i Kina, så gælder det om at være HVID. Jo hvidere jo bedre. Det er simpelthen DEN største modefarve.

OG HVORDAN VED JEG SÅ DET?

Jaaah, det er ikke fra TV, og det er heller ikke fra modemagasiner…

Kan du gætte det?

Nej, du gætter det aldrig!

Det er fra de søde folk i vores kundeservice. De får nemlig nogle liiidt underlige henvendelser fra kunderne i Kina. Og faktisk også fra Indien.

Kunderne bruger naturligvis bare vores almindelige bestillingssystem, når de skal bruge flere produkter, men de skriver og ringer også direkte til os. Med en type spørgsmål, vi aldrig får fra kunderne i Danmark (endnu altså).

De vil høre, om vi har nogle produkter, der BLEGER HUDEN. Ja, du læste rigtigt: De vil simpelthen gerne have hudplejeprodukter, der kan gøre deres hudfarve endnu lysere…?!

Altså, jeg kender jo godt til danskere, der bruger selvbruner. (Jeg plejer nu at kalder det selv-orange. Haha :-D ). Men jeg har dog aldrig mødt én, der gerne ville være hvidere.

Når de ringer fra Kina og Indien for at høre om hudBLEGEprodukter (præcis det modsatte af hudPLEJEprodukter), må vi naturligvis skuffe dem. (Det gør vi ellers ALT for at undgå!). Jeg kunne ALDRIG finde på at udsætte nogen for sådan noget. Altså, så kunne jeg jo lige så godt hælde klorin på flaske… FyyyyFøj! :-P

Men opkaldene fra Kina og Indien fik mig alligevel til at tænke:

Hvorfor er det mon så HOT at være HVID?

– Og hvorfor er det ikke det samme her hos os?

Og så kom jeg i tanke om mine historietimer i skolen! (Ja ja, LIDT er hængt fast). Det har jo også været den højeste mode herhjemme! Dengang, hvor alle gik rundt med store hvide parykker, brugte de også mega meget hvid pudder i ansigtet.

– OK, det var så RET ulækkert, for de var vist ikke heeelt så flittige med at vaske og pleje deres hud. Men så VUPTI tog de bare et ekstra lag pudder på. (Jeg vil nødig vide, hvordan huden så ud indenunder. Adddd!)

Grunden til, at de så gerne ville være hvide, var fordi dem, der arbejdere, blev brune af at gå ude i solen.

Det var jo laaaang tid før faktorprodukterne blev opfundet. Derfor var det de rige, der ikke behøvede at rende rundt med en skovl, de eneste, der kunne undgå solen.

For dem var det hotteste at have en helt hvid hud, der lignede det fineste porcelæn.

Det er det samme i Kina og Indien nu. En lys hud, der er fin og glat som porcelæn, er højeste mode.

OG SÅ VAR DET JEG TÆNKTE: Det er tid til en MAKE-OVER!

Jep, vi skal lave den helt store make-over af modefarverne herhjemme! Nu skal det være HOT HOT HOT, at have hvid hud. Hvid er det nye sort (eller brun/orange må det vist være…)

– Og vi behøver hverken pudder eller parykker. Det eneste vi behøver, er næring, pleje og SOLBESKYTTELSE (plus lige at huske dét der med parasollerne *hint hint*).

Det bliver en helt FANTASTISK SOMMER, og du kommer til at have den smukkeste, fineste og mest porcelænsagtige hud. SAMTIDIG med, at du bare er HOT HOT HOT i Kina! (og Indien, hvis du kommer på de kanter).

GOD SOMMER :-D