Overspisning – Kan ikke styre det

Jeg siger JA JA i det øjeblik og lover guld og grønne skove, men efter et halvt døgn, så bakker jeg ud igen. Spiser i smug, osv.

Min mor græder, fordi det er blevet farligt for mig.. jeg selv græder.. men har døjet med det her i 4-5 år nu. Jeg startede med at veje 55 kg og nu vejer jeg 92 kg.

Frugt kan jeg ikke tåle.. har været til læge med det osv. heller ikke gulerødder osv. Min mave går amok, og det gjorde den også den gang jeg var vant til dem og vejede lidt. For TRO mig, den gang var jeg rigtig sund. Det kom bare lige pludselig..
Folk spiller altid kloge på hvad jeg skal gøre og på mit liv og hvad jeg gør forkert, men de aner bare ikke at alt hvad de siger, det har jeg en god grund for, hvorfor ikke virker !

Og hvis folk står i vejen, for det at jeg vil spise, så bliver jeg så aggressiv og sur, at jeg kunne smadre alt, for at komme til at få det.. Jeg lyver, så jeg kan komme ud og købe noget !

GØR ALT, for at få fingrene i MAD og chokolade !

Jeg er ligesom en stofmisbruger, som gør ALT for at få fat i det de skal bruge !

Kære Den ulykkelig pige…
Først og fremmest vil jeg sige, at det er fantastisk, at du står frem med dit problem. Det faktum at du erkender, at du har et problem – som du kalder “madmisbrug”, er faktisk en begyndelse, og Mads har netop oprettet denne hjemmeside, for at kunne hjælpe folk – og jeg står med glæde til rådighed.

Jeg har selv været i samme situation. Da jeg var mindre, kunne jeg slet ikke styre mit forbrug – og som du beskriver det, reagerer man ved at blive sur, træt og aggressiv – og det går ud over de nærmeste – ens forældre, venner etc.

Da jeg var 10 fik jeg konstateret, at jeg ikke kunne tåle diverse E numre og farvestoffer – netop grundet mine spisevaner. I og med at jeg i dag har ændret det, er jeg heller ikke længere plaget af problemet.

For at hjælpe dig, bliver jeg nødt til at bede dig om to ting. Det første du skal gøre, er at tage et billede af dig selv – og hænge det op ved din seng, dette skal nemlig være dit mål. Dernæst ønsker jeg en smule mere personlig kontakt med dig, iform af fx mail. Jeg bliver nødt til at vide mere om dine spisevaner og de fødevarer du spiser, ellers kan jeg ikke guide sig igennem den store jungle af produkter.


Mest populære produkter


Mads Timmermann

Ekspert i smuk hud og stifter af Danish Skin CareDette indlæg er markeret med