Roaccutan og pigmentering

Hei Mads!
Takk for en god hjemmeside, med gode råd og pleiende fristelser 🙂
Jeg vil gjerne stille deg et spørsmål:
Jeg har store problemer med min hud. Den har akne, arr og til tider store byller rundt halsparti. Jeg forstår virkelig ingenting av den?! Jeg har tidligere prøvet Roaccutan- noe som jeg fikk pigment forandringer av. Det hjalp heller ikke på akneproblematikken. Tror du at du kan hjelpe meg? Kan jeg evt komme til konsultasjon? Hvor mye kan jeg forvente å betale for herligheten?:-)

På forhånd takk!

MVH
Marie

Kære Marie

Tusind tak for din henvendelse – jeg er ked af og høre om dine hudproblemer.

Din frustration omkring din hud er forståelig. Hvis der var et konkret svar på akne og behandling af samme, ville verden være et dejligt sted.

Roaccutan og pigmentering

Roaccutan er en virkelig stærk A-vitamin kur. Den er meget effektiv for mange der døjer med akne, men jeg kender også til flere patienter, der ikke oplever nogen bedring.
Når man behandler sin hud med en roaccutan-kur, bliver huden meget tynd og følsom overfor lys. Passer man ikke på sin hud, kan man desværre opnå pigmentforandringer både af solens stråler men også pga. hormonelle forandringer i kroppen.

Hudanalyse, produkt- og kostvejledning i forbindelse akne

For mig som behandler er det spændende at møde hver eneste klient, der døjer med bumser og du er selvfølgelig meget velkommen til en konsultation. Læs mere om online konsultation her. Jeg tager også gerne en snak om acne og behandlingsmetoderne af akne, men du er i forhold til behandling af akne også nødt til at tage en snak med en hudlæge, for at kunne behandle akne med medicin mod akne. Jeg kan ikke hjælpe med medicin mod akne, men kan selvfølgelig fortælle dig om de forskellige behandlings medtoder af akne, ligesom jeg kan fortælle om de forskellige bivirkninger ved medicin mod akne. Du skal dog til en hudlæge for at få medicin til behandling af akne.

Jeg glæder mig til at høre nærmere fra dig og ønsker dig en dejlig dag!


Mads Timmermann

Ekspert i smuk hud og stifter af Danish Skin CareDette indlæg er markeret med