Cremer og cookies

Vidste du godt, at stort set alle hjemmesider bruger såkaldte cookies, så hjemmesidens teknik, statistik og marketing virker mest optimalt?

For transparens, skal du selv sige OK til dette. Og fortryder du, kan dit samtykke altid igen.

Så, er det også okay med dig, at vi og vores tredjeparter sætter cookies, så vi gør dit besøg på vores hjemmeside bedst muligt og viser dig de mest relevante produkter?

  • Nødvendige
  • Statistik
  • Marketing

Hvad ved Mads Timmermann om rynker?

Er du træt af rynker og kragetæer? Så lad ekspert i hudpleje og rynker, Mads Timmermann guide dig til de bedste råd, tips og tricks mod rynker

Rynker
Forside / Blog / Brevkasse / Hvad ved Mads Timmermann om rynker?

Forfatter Mads Timmermann

Mads har 14+ års erfaring som hudekspert, og har skrevet/gennemlæst denne artikel.

Spørgsmål: “Hvad ved Mads Timmermann om rynker?”

Hej Mads

Jeg er virkelig træt af alle mine rynker! Og faktisk gør mine rynker mig rigtig trist, fordi mange behandler mig som en gammel svagelig kvinde, fordi jeg har rynker i hele ansigtet.

Men jeg føler mig altså som en sej gammel dame og det kunne jo være skønt, hvis mit ydre afspejlede det lidt bedre. :-)

Desværre syntes jeg ikke rigtig at der er nogen af mine cremer som gør en forskel! Mine hudplejeprodukter koster bare mange penge og ser pæne ud på mit badeværelse.

Nu håber jeg ikke du bliver fornærmet over mit spørgsmål, for jeg er stor fan af dig, så bliv nu ikke sur! Men jeg er træt af mennesker, som kloger sig, om ting de ikke selv har kendskab til.

Når jeg ser dig på billeder og i dine videoer, er du jo en smuk ung mand, men en hud som er glat, blød og smuk som en barnenumse!

Så hvad ved du egentlig om rynker Mads Timmermann?

Glæder mig til at læse dit svar og jeg håber virkelig ikke du sender en sur kommentar tilbage. :-)

Hilsen
Din rynkede fan
Berit

Svar til: “Hvad ved Mads Timmermann om rynker?”

Hej Berit

Tak for dit spørgsmål om hudpleje og rynker. Jge vil meget gerne forsøge at hjælpe.

Lad mig dog lige starte med at sige. Jeg bliver næsten aldrig sur og jeg bliver aldrig sur når mine fans sender mig spørgsmål! :-)

Jeg er glad for alle de gode spørgsmål jeg får, for jo mere alle ved om hud, hudproblemer og hudpleje, jo større er chancen for, at ingen skal kæmpe med deres hudproblemer alene! :-)

– Men nu til dit spørgsmål kære Berit, for du har selvfølgelig en god pointe.

For du har selvfølgelig ret, jeg har endnu ikke oplevet at få rynker. Jeg er født i 1988 og har endnu ikke oplevet et gråt hår. Præcis ligesom jeg endnu ikke har kigget mig i spejlet og tænkt: “hvor kom den rynke fra”.

Når det så er sagt, så ved jeg temmelig meget om rynker og hudpleje. Både om behandling af rynker, hvad der forårsager rynker og hvordan vi modvirker dem.

– Måske vigtigst af alt, så ved jeg PRÆCIS, hvordan det er at se på sit eget spejlbillede og ikke
være glad.

Jeg har været voldsomt plaget af bumser og uren hud. Det medførte flere års shoppen rundt i skønhedsprodukter og resulterede i et rigtig dårligt selvværd.

Som 20-årig havde jeg afprøvet hundredvis af produkter mod bumser – både billige og dyre – som alle lovede mig en bumsefri og smuk hud. Jeg havde været hos 23 forskellige kosmetologer og 5 forskellige hudlæger, som alle forsøgte at komme mine bumser og min urene hud til livs.
Da det var allerværst brugte jeg tolv forskellige hudplejeprodukter om morgenen og tolv forskellige produkter om aftenen.

Ved godt dit spørgmsål var om hudpleje og rynker, men læs med lidt endnu – kommer til pointen og hvorfor jeg nævner alt det om mine bumser, fremfor at svare konkret på dit spørgsmål om hudpleje og rynker.

Jeg tør slet ikke begynde at tænke på alle de mange forskellige husråd og ”gode” forslag fra medier, forældre, familie osv., som jeg har prøvet i min kamp for at slippe af med mine bumser og urene hud.

Selv min første rigtige kærestes mor var fuld af idéer til at hjælpe mig af med mine bumser. Jeg fandt det dog yderst pinligt, at skul- le diskutere mine bumser henover middagsbordet med hende.
Det betød jo nemlig, at hun kunne se min grimme hud, selvom jeg forsøgte at dække den ind og bilde mig selv ind, at ingen andre kunne se alle mine hudproblemer.

– Jeg prøvede endda at droppe ALLE hudplejeprodukter i en længere periode, MEN JEG HAVDE
STADIGVÆK BUMSER!

Hvordan kunne det være? Hvordan kunne alle de ting, som jeg smurte min hud ind i, være totalt uvirksomme? Hvorfor gjorde produkterne min hud så rød og irriteret, at jeg tro- ede den ville gå i opløsning? Især når produkterne var beregnet til sart hud?

Jeg var trods alt 20 år og altså ikke længere en teenager. Hvorfor blev min hud kun værre og værre? Bumser er da kun noget teenagere plages af?

For at få bugt med min dårlige hud, gik jeg i solarium minimum en gang om ugen og samtidig brugte jeg både foundation, concealer og pudder, for at dække mine gule og røde bumser. Du har sikkert også prøvet mange tricks i kampen mod rynker – du har sikkert prøvet meget hudpleje mod rynker?

– Jeg ved, PRÆCIS, hvordan du har det!

Jeg ved at det er forfærdeligt frustrerende at kigge i spejlet og ikke være glad! Min historie om hudpleje og bumser er jo ligeså ens som alle der kæmper med rynker – og afprøver det ene hudpleje mod rynker efter det andet.

Jeg ved hvordan det er at bruge formuer på hudpleje. Jeg ved hvordan det er at afprøve alverdens smarte tips, tricks, guides og råd. Og jeg ved hvordan det føles når absolut intet virker.

Og jeg ved hvordan det er at drømme om en pæn hud. Ikke nødvendigvis en smuk hud, men bare drømme om en almindelig pæn hud – som var passende for min alder.

Min frustration over mine bumser førte til, at jeg begyndte at undersøge hvad der virker til behandling af bumser. Sidenhen førte det til grundlæggelsen af mit hudplejefirma Danish Skin Care. Og det er altså den ultra korte version af det.

Den egentlige historie om Danish Skin Care og min mission her i livet, den er noget længere. Indeholder flere års frustration, tårer og enormt hårdt arbejde – for ikke at tale om enormt mange år med næsen i en bog, for at lære og blive klogere…

– Den historie kan du læse meget mere om her:

Pointen er! Jeg fik løst mit hudproblem. Jeg fik fjernet mine bumser og samtidig lærte jeg utroligt meget om huden, behandling af huden og hvad der forårsager hudproblemer. Samtidig lærte jeg utroligt meget om, alt den misinformation der er derude. Jeg lærte meget om hvor ofte vi, som forbruger, bliver voldsomt snydt.

Jeg opdagede at meget af det vi tror er sandt og korrekt, faktisk er helt forkert. Og jeg lærte at der er hundredvis af fejlagtige myter om hudpleje.

Og det er netop denne viden, som jeg idag, deler og fortæller om. Netop for at andre kan undgå
de fejl jeg selv har begået, ligesom jeg ønsker at skabe fokus på alle de mange fejlbehandlinger, misforståelser, svindel og falske myter.

Løsningen på mine hudproblemer blev at skabe Danish Skin Care og i dag har mine fantastiske hudplejeprodukter givet mig den hud jeg selv ønsker!

Jeg er sikker på at du også vil elske produkterne! Og selvom de er vildt flotte at se på, så er de altså ikke bare til pynt!

– Få Danish Skin Cares samlede hudplejeserie her

Du kan også få stor glæde af at læse min guide om hudpleje og rynker, som du finder her – Kuren Mod Rynker

Træt af rynker? Prøv vores bestseller produkter her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar