Cremer og cookies

Vidste du godt, at stort set alle hjemmesider bruger såkaldte cookies, så hjemmesidens teknik, statistik og marketing virker mest optimalt?

For transparens, skal du selv sige OK til dette. Og fortryder du, kan dit samtykke altid igen.

Så, er det også okay med dig, at vi og vores tredjeparter sætter cookies, så vi gør dit besøg på vores hjemmeside bedst muligt og viser dig de mest relevante produkter?

  • Nødvendige
  • Statistik
  • Marketing

Salicylsyre creme - Hudpleje til effektiv BHA peeling

Lider du af irriterende, betændte og smertefulde bumser? Klik her, hvis du vil slippe af med dine bumser og få effektiv BHA peeling med salicylsyre creme!

Salicylsyre creme
Forside / Blog / Brevkasse / Salicylsyre creme – Hudpleje til effektiv BHA peeling

Forfatter Mads Timmermann

Mads har 14+ års erfaring som hudekspert, og har skrevet/gennemlæst denne artikel.

Spørgsmål: “Salicylsyre creme - Hudpleje til effektiv BHA peeling”

Hej Mads

Jeg har netop fundet din flotte hjemmeside i min søgning efter et produkt med salicylsyre. Jeg har nemlig fået fortalt at salicylsyre creme er gode til at behandle huden og fjerne ar og bumser.

Nu har jeg kigget lidt på din hjemmeside og de mange guides du laver. Og du virker til at have temmelig meget styr på, hvad du siger og mener. Jeg vil derfor gerne spørge, hvad din holdning er til salicylsyre creme? Og hvad du mener om produkter med salicylsyre? :)

Tror du at behandling med salcylsyre creme eller andre produkter med salicylsyre kan hjælpe mig med mine bumser og ar?

Jeg skal lige tilføje, at jeg ikke har voldsomt mange bumser. Men jeg har altid lidt og de bliver altid til store betændte bumser, som efterlader røde mærker på huden. Mange gange bliver de røde mærker til ar! :-( Jeg ville blive vildt glad, hvis du kunne hjælpe mig med at slippe af med dette problem.

Glæder mig til at læse dit svar.

Bedste hilsner
Susanne

Svar til: “Salicylsyre creme - Hudpleje til effektiv BHA peeling”

Hej Susanne

Mange tak for dit spørgsmål. 1000-tak for de rosende ord om min hjemmeside – og især tak for de søde ord om min viden. Jeg skal forsøge at leve op til dine forventninger og din ros. Lad mig først og fremmest sige, at jeg er STOR fortaler for salicylsyre creme. Elller mere præcis, så er jeg STOR fortaler for salicylsyre, som korrekt betegnes Beta Hydroxy Acid (forkortet BHA).

Faktisk bruger jeg salicylsyre i flere af mine egne cremer og produkter. Netop fordi hudpleje med salicylsyre er super godt!

Salicylsyre er en fantastisk ingrediens til eksfoliering og peeling af huden, så du nænsomt fjerner døde hudceller fra huden. Og derfor er salicylsyre creme genialt i kampen mod ar.

Salicylsyre er desuden beroligende for huden og hjælper til at med fjerne rødme. Samtidig er salicylsyre virkelig godt til at rense hudens porer i dybden, hvilket er enormt vigtigt i behandling af bumser.

Så ja, hvad du har læst er ganske sandt! Salicylsyre creme og produkter med salicylsyre er virkelig gode til at hjælpe huden.

Nu skal det dog ikke lyde, som om at salicylsyre produkter og salicylsyre creme, alene kan hjælpe huden. Salicylsyre er blot en eksfoliering og peeling. Salicylsyre er en SUPER god eksfoliering og peeling, men der skal meget mere til, for at du plejer huden korrekt.

Så snyd endelig ikke dig selv ved kun at fokusere på salicylsyre creme. Sørg for at vælg hudpleje med MANGE forskellige ingredienser. Kombinationen af de mange ingredienser vil udrette mirakler for din hud og være super gode til at hjælpe dig med din behandling af dine bumser og fjernelse af dine ar.

Men nu spørger du decideret om salicylsyre creme, og så vil jeg da anbefale dig min Perfect Skin Power Treat. Det er et fantastisk hudplejeprodukt til behandling af bumser og ar. Og med Perfect Skin Power Treat får du en super god salicylsyre creme.

– Du kan læse mere om min salicylsyre creme her:

Tror du vil blive overrasket over, hvor super godt et hudpleje produkt Perfect Skin Power Treat er. Det er både en peeling og eksfoliering og det er samtidig et behandling produkt – genialt til dig der plages af bumser og ar og gerne vil bekæmpe disse problemer effektivt med salicylsyre behandling.

Træt af uren hud? Prøv vores bestseller produkter her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar