Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Derfor bør du satse på grøntsager når du lider af akne!

Der er mange ting du kan gøre i din kamp mod akne og bumser. En af tingene er at begynde at spise flere grøntsager i din kost. Få flere råd om smuk hud her

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Tanken om, at grøntsager er en vigtig del af en sund kost, er blevet hamret ind i vores bevidsthed af enhver myndighed derude. Forældre, lærere, forskere, offentlige sundheds“eksperter”, ja nærmest alle understreger vigtigheden af, at spise grøntsager.

Du kan næppe have undgået at have hørt, at grøntsager er sunde. Måske du endda mener, at du er god til at få grøntsager?

Imidlertid, hvis du minder bare lidt om dine naboer, klassekammerater, kollegaer, venner og den gennemsnitlige vesterlænding, så er du vokset op på en kost med gode bøffer, lørdagskylling, kødpålæg, søndagssteg og meget mere.

Kort sagt en kost med kød som omdrejningspunktet. Prøv blot at tænke på sidst du skulle lave en god middag eller var inviteret til middag – det optog dig mest, at kødet var godt, ik’?

Du er måske også af den meget gængse opfattelse af befolkningen, at kød er godt for noget og at du ikke kan undvære kød. Du deler måske også den overbevisning, at man aldrig skal blive fanatisk.

Du bør dog kraftigt overveje at skære ned på dit indtag af kød, for ikke at sige fuldstændigt fjerne kød fra din kost, og erstatte det med store mængder grøntsager.

Jeg ved, at du har hørt mange gange, at grøntsager er sunde! Jeg forstår virkelig også godt din tilbageholdenhed til at erstatte en god bøf med gulerødder! Specielt, hvis du stiller det op sådan, og du faktisk godt kan lide kød.

Jeg har virkelig også fuld forståelse for, at du allerede har prøvet et utal af ansigtsmasker, mirakelkure, tips og tricks mod dine bumser, og derfor tænker grøntsager frem for kød, som blot endnu et trick i mængden.

Ikke desto mindre så er kød bevisligt skadeligt for dig. Kød skaber inflammation i kroppen.

Kød indeholder store mængder hormon og det måske vigtigste argumentation: Vi mennesker er ikke skabt til at spise kød.