Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Skal man bruger toner?

Danish Skin Care giver KVIT OG FRIT vejledning i hudpleje og hudplejeprodukter. Find ud af om du SKAL bruge en skin tonic / toner

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Skal man bruger toner?”

Hej Mads.

Rigtig godt site du har fået skruet sammen, og fedt med en produkt liste.

Jeg er lidt i tvivl om hvor ofte man skal rense sit ansigt og om man skal bruge toner?

Jeg har kombineret hud, fedtet i t-zonen og tør på kinder mv. Jeg har uren hud, tendenser til dybe bumser ned langs kindbene og kæbe knoglen, samt en del udorme på næsen, hagen mv.

Jeg er 28 år gammel og godt træt af mit teenage fjæs.

Jeg har renset hver morgen med Dauphin rensevask, toner og creme, men har for nylig været hos en Seacret sælger som self. solgte mig deres mud mask (som er rigtig god) men sælgeren sagde jeg ikke skulle bruge toner eller rense dagligt?

jeg er dybt frustreret og ved ikke hvad jeg skal gøre nu? (Jeg har tidligere brugt Clinique som jeg stoppede med pga. alcohol, Dermologica men synes ikke virkningen var der, har overvejet Ole H men prisen?!?)

Jeg håber du har tid og mulighed for at svare.

Mange hilsner og ønske om en god weekend fra Stinne.

Svar til: “Skal man bruger toner?”

Hej Stinne

Det er en rigtig god idé at rense dit ansigt én gang morgen og aften for at fjerne makeup, skidt, snavs og døde hudceller – husk at brug et mildt renseprodukt.

Valg af toner er sådan set meget individuelt. For en toner kan tilføje de samme plejende ingredienser, som en creme/lotion/gel kan gøre for din hud.

Toner er godt, hvis du fx har en meget fedtet hud og derfor ikke har nogen grund til at påføre en lotion/creme. Her kan du så bruge en toner, da konsistensen slet ikke er så “tung” som en creme.

Jeg håber du kan gøre brug af mine svar.