Solcreme og makeup

Hej Mads

Jeg har et sprøgsmål angående solcreme + make up. Jeg går med foundation og pudder til hverdag. Men hvad skal jeg gøre når jeg skal have solcreme på? Behøver jeg at undlade make up’pen, eller er det ok hvis jeg ikke bruger solcreme? Jeg ved jo at solen skader vores hud. Så jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre.

Håber du kan hjælpe, Hilsen Simge

Hej Simge

Tusind tak for dit meget aktuelle spørgsmål.

Solbeskyttelse er vigtigt, helt sikkert, og du skal bare gå til den med beskyttelse.

Dvs. at du bruger en creme om dagen med solfilter (har du set mine Perfect Skin Day Protector) og ovenpå solcremen, bruger du din foundation/pudder med solfilter.

På denne måde får du lidt ekstra beskyttelse og kan pudre ekstra solfilter på i løbet af dagen.


Træt af solbrændt hud? Få EFFEKTIV solbeskyttelse her: