Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Tør og uren hud

GRATIS hjælp til tør hud og bumser - SÅDAN behandles tør uren hud. Få tips til uren hud og tør hud behandling her

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Tør og uren hud”

Hej Mads,

Først og fremmest, tusinde tak fordi du har lavet sådan en utrolig hjælpsom side!
Min hud er blevet så meget pænere efter jeg er begyndt at bruge milde produkter, og det kan jeg kun takke dig for!

Men jeg har stadig et problem. Jeg har rigtig tør hud samtidig med at den også er ret uren. Mit spørgsmål er så om jeg kan bruge en fugtighedscreme med olie i? Jeg ville blive utrolig glad hvis du kunne anbefale en fugtighedscreme, som ville kunne fugte min hud meget, men som stadig ikke tilstopper mine porer.

På forhånd tak!
Alberte

Svar til: “Tør og uren hud”

Kære Alberte

Hvor er jeg glad for, at min rådgivning har hjulpet din hud! Det gør mig bare så glad når mine anbefalinger virkelig virker!

Tør og samtidig uren hud ER et problem. For dét, der hjælper en tør hud kan give uren hud. Og dét der hjælper uren hud kan give tør hud. Dog skal du ikke være SÅ bange for olie i dine produkter, men mere fokusere på ikke at bruge irriterende produkter med æteriske olier, parfume m.v. Og så skal du sørge for at vælge lette produkter – tit i form af gelé’er eller lette lotions.

Når du har brugt dine produkter inkl. en let fugtighedslotion, kan du tage en meget lille bitte smule af f.eks. ren olivenolie eller mandelolie, som du i et MEGET tyndt lag, smørre på de områder, hvor din hud er tør. Men pas nu på, at du ikke bruger for meget.

Ha’ en super dag!