ansigtsmasker

Er der ulemper ved masker og skrub?

Har du problemer med bumser og overvejer du at bruge ansigtsskrub og masker? Læs mere om fordele og ulemper ved ansigtsmasker og skrub og lær om hudpleje

Indhold af artiklen:

Dybderensende, fugtgivende, stabiliserende, beroligende, udglattende, opfriskende, antibakteriel og mange, mange flere. Ansigtsmasker lover meget.

Ovenstående er blot nogle af de mange ting, som ansigtsmasker, skrubbecremer og kosmetologbesøg lover at kunne hjælpe din hud med ved blot ugentlig eller månedlig behandling.

Det lyder jo også virkelig tillokkende, at du, med én eller to ugentlige behandlinger hjemme på sofaen med fødderne oppe og ansigtet smurt ind i et eller andet lækkert produkt i 10, 20 eller 30 minutter, kan fikse din hud.

Realiteten er imidlertid at ansigtsmasker, skrubbecremer og kosmetologbesøg, er en forældet opfattelse af korrekt behandling mod bumser og uren hud.

Tænk logisk på det! Vil du spise sundt og smide nogle kilo, så ved du godt, at det ikke hjælper særligt meget kun at spise sundt én dag om ugen og ellers spise usundt. Du ved sikkert også godt at en kur ikke holder i længden, hvis du efter kuren spiser usundt.

Det der virkelig betyder noget i forhold til behandling af bumser og uren hud er den daglige behandling, ligesom det gælder for sundhed og vægttab at spise sundt hver dag virker.

Desuden har forskning vist at pludselige skrappe, eller på anden måde voldsomme tiltag, er utroligt stressende og irriterende for huden, ligesom der er stor risiko for hormonel ubalance.

Dette er alle faktorer, som kan forårsage og forværre udbrud af bumser og uren hud.

Behandling af ansigtsmasker er ikke vejen til god hudpleje. God hudpleje handler om daglig pleje af huden, hvilket gøres bedst med en hudplejerutine du kan pleje huden med HVER dag.

Få god hudplejerutine her

Måske du også kan have glæde af min guide til at få smukkere hud igennem sund kost? Den er gratis og du kan få guiden her: Spis dig smuk – har du bumser, så kan du tjekke guiden her: Spis dig fri for bumser

Træt af hudproblemer? Få mild og effektiv eksfoliering her:

Perfect Skin Power Treat

347 DKK