Bumser i næsen

Undgå og bekæmp bumser i næsen

Lider du af irriterende og smertefulde bumser i næsen? Få GRATIS guide til hurtigt at fjernet bumser i næsen og lær hvordan du helt undgår bumser.

Spørgsmål: “Undgå og bekæmp bumser i næsen”

Hej Mads

Jeg får engang imellem en bums i næsen. Jeg tror i hvert fald, at det er en bums og ville høre, hvad du anbefaler jeg kan gøre? Det gør ofte virkelig ondt, når jeg får en bums i næsen og det er næsten umuligt at klemme bumsen eller gøre noget.

Hvad vil du anbefale mod bumser i næsen? Hvordan behandler jeg bedst bumser i næsen. 

Fedest ville det selvfølgelig være, hvis du kunne komme med nogle råd til, hvordan jeg undgår bumser i næsen :-) 

Du skal forresten have mange tak for din gode artikler om behandling af bumser. Du har virkelig hjulpet mig! For 1 år siden havde jeg bumser i hele ansigtet… hehe, og ikke blot i næsen. Nu har Danish Skin Care produkterne og dine mange rigtigt gode råd hjulpet mig fri for bumser i ansigtet.

Håber du kan hjælpe mig, så jeg også slipper for bumser i næsen.

Venlig hilsen
Michael

Svar til: “Undgå og bekæmp bumser i næsen”

Hej Michael

Fantastisk at høre, at mine råd og Danish Skin Care hudplejeserien har hjulpet dig til at fjerne dine bumser :-D Jeg vil naturligvis meget gerne forsøge at hjælpe dig til at bekæmpe bumser i næsen. Næsen er bestemt et frustrerende sted at få en bums. Det er dog langt fra unormalt at vi kan få bumser i næsen.

Først og fremmest kan man sige, at næsen virkelig er et meget godt sted for bakterier, da bakterier trives godt i våde og fugtige miljøer. Disse bakterier øger derfor risikoen for dannelsen af bumser.

Dernæst er næsen meget følsom. Specielt nerveenderne i næsen er meget sårbare for skader. Netop irritation og skader på nerveenderne i næsen kan resultere i bumser. Det betyder med andre ord, at næsepilning er ulovligt, men det er vist ikke en nyhed ;-)

Både næsen og hænderne er ofte utrolig bakteriefyldte, så du skal helst undgå at gøre problemet endnu værre, ved at pille i næsen.

Du skal altså helst lade næsen være! En decideret forebyggende behandling, kan jeg dermed ikke anbefale, da nerverne i næsen er meget sårbare og meget hurtigt overbehandles og irriteres. Behandling af en bums i næsen kommer vi lige tilbage til længere nede… lad os først holde os til årsagerne til at vi får bumser i næsen.

Læs nærmere om irritation i næsen og klø i næsen her

En af de helt store årsager til bumser i næsen er faktisk hår. Vi har utrolig mange hår i næsen og nedgroede hår i næsen, kan meget vel være en af grundende til bumser i næsen. Nedgroede hår i næsen er i virkeligheden nok den mest hyppige årsag til bumser i næsen.

Nedgroede hår i næsen opstår ofte i forbindelse med trimning af næsehårene, fordi hårene er svære at komme til. Der skal ikke meget til for at et hår gror skævt, og bestemmer sig for at gro en vilkårlig vej. Skulle du være så uheldig at finde eller mærke et næsehår, der er på vej i den forkerte retning, skal du sørge for at få det fjernet hurtigst muligt.

Får du ikke fjernet håret, så vil det meget sandsynligt resultere i en bums. Hvis man tidligere har prøvet at have en bums i næsen, så ved du hvor smertefuldt det kan være. Næsen føles helt skæv, og det føles vildt mærkeligt at have en bums i næsen.

Et rigtig godt råd i forhold til hårfjerning i næsen er derfor, at du hellere må fjerne hårene ofte, fremfor at klippe hårene helt ned. Des kortere hårene i næsen er, des større risiko er der, for at få bumser i næsen.

Sørg også altid for, når du trimmer hår i næsen, at du ikke kommer for langt ind. Det er altså kun nødvendigt at fjerne hårene i åbningen. Hårene længere inde kan ingen jo alligevel se :-)

Oplever du ofte at få bumser i næsen, så kan det være en god ide helt at droppe at trimme dine næsehår. Naturligvis er det aldrig charmerende eller videre lækkert at gå rundt med lange hår ud af næsen og på trods af, at mit alternativ er noget mere smertefuldt, så kan det hjælpe til med at undgå bumser i næsen.

I stedet for at trimme hårene i næsen, så tag en pincet og hiv hårene ud ét efter ét. Det tager noget tid og gør temmelig ond, men det er hele arbejdet værd! De nye hår er meget mindre og fine, så risikoen for indgroede hår er ligeledes meget mindre. Desuden kan jeg tilføje, at denne behandling også bevirker, at der går længere tid imellem at du behøver at ordne dine næsehår.

Skulle uheldet alligevel være ude og du får en bums i næsen, så er der desværre ikke så meget at gøre ved det. Næsens miljø kan man ikke rigtig ændre på, og der vil derfor altid være vådt og fugtigt, hvilket er optimalt for bakterierne. Det bedste råd er derfor, at forsøge, at undgå bumser i næsen ved at minimere irritation i næsen, hvor netop hårklipning er en af de største fokuspunkter.

Vil du behandle en bums i næsen, så kan du dog tage en vatpind eller lignende og bruge noget desinficerende væske. Fugt vatpinden med desinficerende væske og brug dette til at behandle bumsen i næsen.

Den desinficerende væske kunne meget fint være Perfect Skin Power Treat, der bekæmper bumser og er god til behandling af bumser.

Gentag eventuelt processen et par gange om dagen, men overdriv ikke! Lad helt værre med at forsøge at trykke bumsen. Trykker du en bums i næsen, så får du blot et sår og det er mindst lige så irriterende.

Perfect Skin Power Treat på en vatpind kan desinficere området og hjælpe med at lindre, samtidig med at Perfect Skin Power Treat fjerner og behandler bumsen

Alternativt er det bare at give området ro og lade bumsen forsvinde i sit eget tempo. Det tager oftest 2-3 dage, så er bumsen væk – Så kan du i stedet for fokusere på at undgå fremtidige bumser ved at minimere irritation af næsen. Her er det især hårtrimning, som du bør tænke på.

Træt af bumser i næsen? Prøv vores bestseller produkter her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar