Cremer og cookies

Vidste du godt, at stort set alle hjemmesider bruger såkaldte cookies, så hjemmesidens teknik, statistik og marketing virker mest optimalt?

For transparens, skal du selv sige OK til dette. Og fortryder du, kan dit samtykke altid igen.

Så, er det også okay med dig, at vi og vores tredjeparter sætter cookies, så vi gør dit besøg på vores hjemmeside bedst muligt og viser dig de mest relevante produkter?

  • Nødvendige
  • Statistik
  • Marketing

Usund morgenmad og træthed

Træthed, rød hud, bumser, dårlig kost og usund morgenmad? Er det tid til kostændring for at få en flot og sund hud samt ny energi?

morgenmad
Forside / Blog / Brevkasse / Usund morgenmad og træthed

Forfatter Mads Timmermann

Mads har 14+ års erfaring som hudekspert, og har skrevet/gennemlæst denne artikel.

Spørgsmål: “Usund morgenmad og træthed”

hej Mads tak fordi du laver disse råd og tager imod spørgsmål.. jeg har to spørgsmål:

Det første er jeg føler min morgenmad er meget usund og jeg har svært ved at stå op om morgenen og som jeg kunne læse gjorde din kostændring at du kunne stå bedre op og ikke bliver så hurtig syg.. men hver morgen spiser jeg en krydderbolle med pålægschokolade og et glas mælk… har du nogen gode tips om sund morgenmad som også er hurtig at lave da jeg ikke har så meget tid om morgenen..

Det andet er at jeg får tit bumser og har sådan lidt uren hud men det værste er at i løbet af dagen bliver min hud så rød og det er ret irreterende, og jeg har brug for et råd fordi jeg gider ikke kvæle min hud i foundation.. jeg har købt Ole Henriksen Grease Relief tonic og har tænkt mig at prøve at få penge til at købe cleanseren og vitamin plus creme men er der noget andet som måske kan hjælpe med min rødhed…

håber du kan svare på mit spørgsmål jeg glæder mig til dit svar :-)

hilsen Sidsel

Svar til: “Usund morgenmad og træthed”

Kære Sidsel

Mange tak for dine spørgsmål om kost og hudpleje. Det glæder mig at kunne hjælpe dig. Og jeg vil da helt sikkert gerne forsøge at hjælpe dig med forslag til sund morgenmad, såvel som behandling af bumer og uren hud.

Det er de færreste mennesker, som ikke føler sig trætte om morgenen, når vækkeuret ringer. Den bedste løsning er, udover at have fået nok timers søvn (7 – 9 timer), at bide i det sure æble og stå op. Jeg kan anbefale dig at drikke et glas vand og lave strækøvelser, så hele din krop kan mærke, at den skal igang.

Vedr. din morgenmad, giver den dig slet ikke nok energi og brændstof. Du spiser tomme kalorier til morgenmad og jeg vil anbefale dig at skifte din morgenmad ud med fx havregryn/havregrød med sæsonens frugter og lidt nødder ovenpå. Dette vil fylde din krop med brændstof, vitaminer, mineraler og sunde fedtsyre.

Alternativt kan du også lave en hurtig smoothie, hvor du igen tilføjer både kulhydrater, vitaminer, mineraler og sunde fedtsyre. Alt dette vil give dig mæthedsfornemmelse langt op ad formiddagen og din krop har fået en masse brændstof med en sund morgenmad.

Mht. dine bumser vil jeg råde dig til, ikke at bruge for skrappe produkter. Bruger du produkter, der får din hud til at blive rød, skal du stoppe og finde andre produkter.
Desværre indeholder mange produkter mod bumser irriterende ingredienser, som derved fremprovokerer endnu flere bumser (det er en ond cirkel). Bumse-hud skal plejes, men med milde produkter.

Jeg vil anbefale dig at læse min kur mod bumser, som er mit simple og meget effektive trin-for-trin program til at kurere bumser og uren hud, hvor du bl.a. får:

  • Dokumenteret viden skåret ud i et forståeligt sprog.
  • En nem trin-for-trin guide.
  • Video-guides, hvor jeg fortæller dig og viser dig, hvordan du skal udføre de forskellige trin.
  • En produktliste, så du kan se, hvilke produkter du kan behandle din hud med.

Se min kur mod bumser her.

Jeg håber at mine svar kan hjælpe dig til en sund morgenmad og en bedre hudplejerutine, så du hurtigt får en flot og bumsefri hud!

Træt af kedelig hud? Prøv vores bestseller produkter her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar