Cremer og cookies

Vidste du godt, at stort set alle hjemmesider bruger såkaldte cookies, så hjemmesidens teknik, statistik og marketing virker mest optimalt?

For transparens, skal du selv sige OK til dette. Og fortryder du, kan dit samtykke altid igen.

Så, er det også okay med dig, at vi og vores tredjeparter sætter cookies, så vi gør dit besøg på vores hjemmeside bedst muligt og viser dig de mest relevante produkter?

  • Nødvendige
  • Statistik
  • Marketing

Basiron til at fjerne bumser

Kan man fjerne bumser med Basiron? Få gratis guide om basiron virker her. Og FÅ GRATIS guide til behandling af acne og fjernelse af bumser

virker basiron
Forside / Blog / Brevkasse / Basiron til at fjerne bumser

Forfatter Mads Timmermann

Mads har 14+ års erfaring som hudekspert, og har skrevet/gennemlæst denne artikel.

Spørgsmål: “Basiron til at fjerne bumser”

Hej Mads

Jeg har nu i 2 år brungt produkterne fra DanishSkinCare og det har virkelig hjulpet mig ekstremt meget. Jeg har lidt af akne og som jeg tidligere har fortalt havde jeg prøvet adskille andre muligheder, der var faktisk ikke det jeg ikke have prøvet.

Jeg har gennem tiden skrevet til jer ang. en del spørgsmål og har altid fået hurtig respons og fyldetsgørende svar, først tusinde tak for det, jeres jeres viden og erfaring var jeg nok ikke kommet så langt med min hud den dag idag. MEN ja, jeg sidder desværre stadig tilbage med en del bumser i hovedet, jeg lider ikke af de store urenheder længere, men jeg har mange mindre bumser i huden og har for det meste en 2-4 grimme på kinderne eller hagen. Selvom jeg selvfølgelig er glad for udviklingen, er jeg dog stadig frustrede og ked af at jeg ikke kan komme det helt til livs, jeg er alligevel 24 år nu.

Jeg synes egentlig selv jeg gør alt der skal til, får ikke komælk, spiser ikke sukker, ingen kulhydrater i form af brød, ris, pasta eller gryn og yderst sjældent jeg får frugt (hertil skal det selvfølgelig siges at jeg selvfølgelig også er et menneske. ;) Og engang imellem får jeg da også et stykke kage, går ud og spiser eller sådan, men det er sjældent og tænker meget over havd jeg foder min krop med, så hellere de sunde alternativer) – spiser egentlig kun for det meste æg, kylling, alle slags grøntsager(ingen tomater), bønner. chiafrø, nødder. Drikker massere af vand og ofte over 2 liter om dagen, derudover får jeg også dagligt urtete. Jeg tager kosttilskud i form af zelen, magnesium, c-,b,-og d-vitamin, urtepiller der hedder “mave i form”, mælkesyrebakterie piller Garpro. Får dagligt motion i form af løb eller styrketræning og sveden bliver vasket af efter. Shampoo til håret og vaskepulveret er neutral. og sengetøjet bliver skifte for det meste 2 gange i ugen.

Så ja jeg synes virkelig jeg gør en del af det der skal til, men er der mon noget jeg alligevel overser eller burde gøre anderledes? Hvis jeg bruger make-up er der også mineralprodukter fra youngblood. Det er bare frusterende at det ikke snart vil forsvinde. Jeg overvejer derfor at prøve basiron, men er i tvivl om basiron virker – og om jeg kan bruge basiron sammen med Danish Skin Care serien, som jeg virkelig nødig vil stoppe med.

Tak for at i tog jer tid til at læse min mail. Derudover vil jeg endnu engang roser jer for det kæmpe arbejde i laver og at i deler jeres viden ud til alle os der har brug for den. Jeres hjemmeside er yderst brugervenlig og har virkelig fundet meget inspiration til min behandling af min hud. Og igen kanon god service og især fordi i er så hurtige med en tilbage melding, når man stiller spørgsmål.

Kærlig hilsen
Camilla

Svar til: “Basiron til at fjerne bumser”

Hej Camilla

MANGE, MANGE GANGE TAK for din søde mail! Dejligt at høre, at du er glad for Danish Skin Care produkterne og er glad for min vejledning og rådgivning :-) Jeg vil bestemt gerne hjælpe dig med svar på om basiron virker mod bumser.

Først og fremmest vil jeg dog gerne lige sige, at det er virkelig enormt fantastisk at høre, at du virkelige tager min vejledning seriøst – og lyder til på alle måder at have stor fokus på din egen sundhed :-D Hvilket du kan være helt sikker på absolut også har haft stor indvirkning på, at du er nået så langt som du er med din hud og dine bumser. Jeg forstår selvfølgelig godt at du gerne vil de resterende bumser hurtigt til livs og jeg vil da også gerne hjælpe dig til at sætte lidt ekstra hårdt ind. Alternativet er at give det tid, for de sidste skal nok forsvinde også – bekæmpelse af bumser tager dog blot tid, trods det kan være frustrerende at vente :-(

Men du gør helt sikkert allerede alt det rigtigt! Og det viser dit resultat jo virkelig også :-D

Vil du sætte lidt skrappe ind i en periode, så du kan slippe af med de sidste bumser, så vil jeg anbefale dig at du kontakter din læge for at få rådgivning til om du evt. kan begynde med basiron. For mange virker basiron rigtig fint til lige at tage de sidste bumser i huden. Alternativt kan du snakke med din læge om din læge kan anbefale et andet lægemiddel, som du kan bruge til at få has på de sidste bumser. Normalvis kan hudpleje godt fjerne almindelig bumser, men i nogle tilfælde kræver det medicinsk behandling. Og her kunne eventuelt basiron – eller hvad din læge nu anbefaler – være en god løsning til dig.

Grunden til jeg netop nævner basiron er ingrediensen Benzoylperioxid, som gør at basiron virker rigtig godt til behandling af bumser – og mange har gode resultater med brugen af basiron.

Vi må desværre ikke bruge Benzoylperioxid i hudpleje, men det er altså en rigtig god ingrediens i kampen mod bumser. Noter dig dog lige skrap, for Benzoylperioxid vil udtørre din hud i den periode du bruger det. Derfor skal du også vælge at konsultere din læge om hvorvidt du skal bruge basiron eller noget andet. Og jeg vil dertil foreslå dig at tage en snak med din læge om, hvorvidt du kan kombinere basiron (eller andet lægemiddel) med danish skin care produkter, som allerede har givet dig super gode resultater. Når du fortæller din læge om de gode resultater du allerede har opnået med Danish Skin Care serien, så tvivler jeg på at din læge vil anbefale dig at stoppe med Danish Skin Care – som jeg fornemmer, at du er urolig for. Det tænker jeg ikke at du skal være. Jeg er ret sikker på at din læge vil kunne se det fornuftige i at bruge god hudpleje imens basiron virker til at fjerne de sidste bumser i din hud.

Anbefaler din læge basiron – og at du kombinerer med Danish Skin Care hudplejeserien – så kunne din hudplejerutine se sådan her ud:

Morgen

– Perfect Skin Face Wash: renseprodukt, som mildt og effektivt fjerne skidt fra huden. Vask ansigtet (evt. under bruseren), skum lidt produkt op i hænderne og masser det ind. Skyl efter med rigeligt vand og dup ansigtet tør.

– Perfect Skin Power Treat: daglig eksfoliering, som effektivt vil fjerne døde hudceller fra din hud og derved hjælpe til med at udglatte ujævnheder, rynker og fjerne misfarvninger/pigmentforandringer. Samtidigt med at produktet har en meget god effekt mod bumser, hudorme, talgknopper. Produktet er også beroligende. Brug produktet ved at dryppe lidt ud på en vatrondel (eller i håndfladen) og gnid henover ansigtet.

– Perfect Skin Day Protector: Dagcreme fyldt med gode vitaminer og mineraler, som vil hjælpe med at genopbygge og beskytte huden hele dagen igennem – indeholder bl.a. UVA/UVB solfilter

Aften

– Perfect Skin Face Wash: renseprodukt, som mildt og effektivt fjerne skidt fra huden. Vask ansigtet (evt. under bruseren), skum lidt produkt op i hænderne og masser det ind. Skyl efter med rigeligt vand og dup ansigtet tør.

– Perfect Skin Moisturizer: Natcreme fyldt med gode vitaminer og mineraler, som vil hjælpe med at genopbygge og beskytte huden hele natten igennem – og virkelig booste din hud.

– Basiron: vent 2-3 min efter natcremen er smurt på og trukket ind og smør så et tyndt lag i  ansigtet. Rigtigt mange oplever gode resultater med basiron – og for mange virker basiron rigtig godt.

Afhængig af hvor længe din læge anbefaler dig at bruge basiron, så stop med basiron efter lægens anbefaling og flyt derefter Perfect Skin Power Treat til om aftenen. Kan lige tilføje, at min erfaring fra andre med bumser er at mange oplever at basiron virker rigtig godt i kombination med Danish Skin Care serien, da huden både får behandling af lægemidlet basiron og god pleje til huden fra hudplejeserien.

Håber det var svar på dit spørgsmål ang. lidt mere effektiv bekæmpelse – ellers må du endelig skrive igen. Ligesom du endelig må skrive for yderligere vejledning og råd. Jeg vil virkelig gerne hjælpe

Træt af bumser? Prøv vores bestseller produkter her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar