Cremer og cookies

Vidste du godt, at stort set alle hjemmesider bruger såkaldte cookies, så hjemmesidens teknik, statistik og marketing virker mest optimalt?

For transparens, skal du selv sige OK til dette. Og fortryder du, kan dit samtykke altid igen.

Så, er det også okay med dig, at vi og vores tredjeparter sætter cookies, så vi gør dit besøg på vores hjemmeside bedst muligt og viser dig de mest relevante produkter?

  • Nødvendige
  • Statistik
  • Marketing

Bumser og teenager - hvordan behandles de?

Døjer du med bumser og uren hud som teenager? Du kan sagtens behandle bumser, selvom du er i puberteten. Bliv klogere på hudpleje og behandling af bumser til teenagere her.

teenager og bumser
Forside / Blog / Brevkasse / Bumser og teenager

Forfatter Mads Timmermann

Mads har 14+ års erfaring som hudekspert, og har skrevet/gennemlæst denne artikel.

Spørgsmål: “Bumser og teenager - hvordan behandles de? ”

Hej Mads

Jeg har faktisk et spørgsmål om bumser og teenager, som jeg håber du vil besvare.
Jeg er en pige på snart 17 år, og har døjet med bumser og uren hud siden jeg var 12-13 år.

Jeg har i over et år kendt til jeres hudplejeprodukter, og har længe overvejet at købe nogle af jeres produkter! Det virker som om jeres produkter har hjulpet en del mennesker med deres hudproblemer. Problemet er bare at jeg er bange for at de ikke vil virke, ligsom alle de andre hudplejeprodukter jeg har prøvet gennem tiden. Jeg føler næsten jeg har gjort alt! Jeg spiser sundt og spiser næsten ingen mælkeprodukter, og jeg spiser ikke særlig meget slik! Alligevel bliver jeg ved med at have uren hud i ansigtet men også på ryggen. Jeg ved godt det kan være på grund af at jeg er i teenage alderen osv… Men jeg er så træt af at skulle være flov og ikke bare kunne have pænt tøj på som ikke altid dækker skulderne og ryggen… Og altid være nød til at have makeup på for at føle mig pæn.

Det er noget som har påvirket mig i 3-4 år og jeg er rigtig flov over at vise min krop og ansigt (uden makeup). Mit selvværd er ret dårligt og min dårlige hud spiller en stor rolle. Jeg træner og er meget aktiv så det er ikke fordi at jeg er usikker på andet ved min krop… Det er mest min hud, men hver gang jeg kigger mig i spejlet er alt jeg ser de grimme urenheder som bare ikke vil gå væk…

Jeg er også bange for at jeg ikke kan få urenhederne til at forsvinde…Min far har altid haft rigtig mange urenheder både i ansigtet og på hele ryggen (han døjer stadig med det på ryggen)! Jeg vil bare ikke ende ud med en hud som ham, og prøver derfor at gøre alt for at forbedre min hud… Men intet har virket indtil videre.

Og så skal jeg også lige sige at min hud selfølgelig sagtens kunne have været værre, men jeg syntes stadig den er slem.

Okay nok om det…

Mit spørgsmål er om hvilke produkter i ville råde mig til at bruge? Om det ville være bedst at købe den samlede pakke? Og om der er andre af jeres produkter som måske ville hjælpe på det på ryggen, eller om det er nok bare at købe den samlede pakke?

Og undskyld for den lange roman, jeg håber du/i har tid til at læse den, og måske kan give nogle råd. 

Hvert fald mange tak på forhånd, og tak for jeres fantastiske hælp indtil videre :)

Glæder mig til at høre fra jer.

Simone

Svar til: “Bumser og teenager - hvordan behandles de? ”

Hej Simone

Super skønt at høre, at du følger Danish Skin Care og fantastisk dejligt, at du har lyst til at komme igang med produkterne – og ja, jeg er virkelig ked af at høre, at du kæmper sådan med din hud og dine urenheder. Bumser er bestemt ikke sjovt at gå rundt med. 

Først og fremmest, vil jeg gerne slå helt fast – at det ikke er meningen at nogen skal gå rundt med bumser, om de så er teenagere eller voksne. Vi lever i det 21-århundrede og der er SÅ meget vi ved om behandling af bumser… Behandling af bumser er altså ikke længere et spørgsmål om at gætte og håbe.

Få gratis: Guide mod bumser 

Hvad er bumser, og hvorfor får teenagere dem?

Bumser, er en hudtilstand, der forårsager udbrud af knopper på huden, oftest i ansigtet, men de kan også optræde på ryggen og brystet. De er mest almindelige blandt teenagere på grund af hormonelle ændringer, der sker i puberteten, som kan føre til øget talgproduktion og blokering af porerne. Nogle definerer dette som hormonelle bumser, hvilket giver god mening, da bumser netop forårsages af hormoner.

Læs også: Hvilket mad giver bumser?

Sådan håndteres bumser som teenager

Det kan være frustrerende at håndtere bumser, især som teenager, hvor udseende og selvbillede ofte spiller en stor rolle. Men fortvivl ikke, for der er løsninger derude, der kan hjælpe med at forbedre din hud og mindske bumser.

Den bedste behandling mod bumser som teenager er at følge en konsekvent hudplejerutine. Hudplejerutinen er den samme, om man døjer med bumser som 12-årig, 13-årig eller 17-årig!

Det er vigtigt at rense dit ansigt dagligt for at fjerne overskydende olie og døde hudceller, som kan forårsage bumser. Det er også afgørende at undgå produkter, der kan irritere huden og forværre bumser.

Undgå så vidt muligt spot treatment, tandpaste mod bumser, solarium mod bumser og ansigtsmaske mod bumser. De forskellige former for behandlinger enten virker ikke, eller også er det kortsigtede løsninger.

Læs også: Smitter bumser?

Hudpleje til teenagere

I forhold til produkterne, så vil jeg anbefale dig at begynde på hele Danish Skin Care samlede sæt af hudplejeprodukter. Serien er specielt udviklet til behandling af bumser og uren hud ud fra forskning og videnskabelige undersøgelser. Og du kan sagtens bruge serien som teenager og behandle bumser.

Se: Vores ingrediensliste i vores produkter

Det er forståeligt, at du kan være skeptisk over for effektiviteten af hudplejeprodukter, især hvis du allerede har prøvet en række forskellige mærker uden succes. Uden at sige, at der ikke findes andre gode hudplejeserier – for det gør der skam – så er Danish Skin Care serien temmelig unik.

Danish Skin Care serien er mere end blot en parfume-, farvestof-, og skadelige ingrediensfri serie. Uden tvivl er den det, men den tilbyder også så meget mere. Serien er 100% fri for skadelige ingredienser, der kan fremkalde bumser, og er i stedet fyldt med aktive stoffer, vitaminer og mineraler, som videnskaben har bevist er effektive til at behandle hudproblemer.

Vores dagcreme alene indeholder over 30 forskellige aktive ingredienser. Til sammenligning indeholder mange andre cremer kun 1-3 aktive ingredienser. Med Danish Skin Care cremen får du et rigt fyld af a-vitamin, c-vitamin, e-vitamin, aloe vera og mange flere, hvilket gør det til en ideel behandling for teenagehud og bumser i ansigtet.

Du får altså virkelig god behandling til teenager hud og bumser i ansigtet.

Sådan bruger du Danish Skin Cares Produkter

Samtidig er Danish Skin Care et enkelt 3-trins rutine bestående af 4 produkter, som du bruger til at rense og behandle din hud med morgen og aften:

Morgenrutine

Brug vores ansigtensvask: Perfect Skin Face Wash.

  • Vask ansigtet med vand, skum produktet op i hænderne og vask ansigtet. Skyl efter med rigeligt vand og tør ansigtet tørt.

Brug vores dagcreme: Perfect Skin Day Protector.

  • En dagcreme med solbeskyttelsesfaktor. Solbeskyttelse er vigtig for hudens evne til at helbrede og bekæmpe problemer, idet solens stråler kan forårsage 70 % af hudproblemer. Produktet indeholder desuden mange aktive ingredienser og vitaminer.

Aftenrutine


Brug vores ansigtensvask: Perfect Skin Face Wash.

  • Vask ansigtet med vand, skum produktet op i hænderne og vask ansigtet. Skyl efter med rigeligt vand og tør ansigtet tørt.

Brug vores rens: Perfect Skin Power Treat.

  • Dette er en daglig peeling, der skal påføres ansigtet efter rensning med en vatrondel. Lad produktet blive på ansigtet natten over. Denne daglige peeling er effektiv til at holde huden sund og vital, samtidig med at den hjælper huden med at fjerne døde hudceller og holde porerne rene. Den indeholder anti-bakterielle og beroligende ingredienser.

Brug vores natcreme: Perfect Skin Moisturizer.

  • Vores natcreme er fyldt med aktive ingredienser designet til at beskytte og genopbygge huden.

Husk at vælge en creme, der passer til din specifikke hudtype, hvad enten den er fedtet hud eller tør hud. Et hudplejesæt fra Danish Skin Care varer cirka 3 måneder, og produkterne er nemme at bruge, da øjencremer, masker, spottreatments og toner er indbygget i serien. For eksempel kan ansigtscremen bruges som øjencreme.

– Få det rigtige hudsæt til netop din hudtype her

Håber det var svar på dine spørgsmål – ellers kan du altid skrive til mig. Jeg vil meget gerne hjælpe dig, således at du kan komme af med dine bumser.

Træt af bumser? Prøv vores bestseller produkter her:

Kommentarer

2 kommentarer

Skriv en kommentar