Bumser og teenager

Er du plaget af bumser? Er du teenager? Bare fordi du er i puberteten, behøver du ikke kæmpe med bumser. Få hjælp til teenager og bumser

teenager og bumser
Forside / Blog / Brevkasse / Bumser og teenager

Spørgsmål: “Bumser og teenager”

Hej Mads

Jeg har faktisk et spørgsmål om bumser og teenager, som jeg håber du vil besvare.
Jeg er en pige på snart 17 år, og har døjet med bumser og uren hud siden jeg var 12-13 år.

Jeg har i over et år kendt til jeres hudplejeprodukter, og har længe overvejet at købe nogle af jeres produkter! Det virker som om jeres produkter har hjulpet en del mennesker med deres hudproblemer. Problemet er bare at jeg er bange for at de ikke vil virke, ligsom alle de andre hudplejeprodukter jeg har prøvet gennem tiden. Jeg føler næsten jeg har gjort alt! Jeg spiser sundt og spiser næsten ingen mælkeprodukter, og jeg spiser ikke særlig meget slik! Alligevel bliver jeg ved med at have uren hud i ansigtet men også på ryggen. Jeg ved godt det kan være på grund af at jeg er i teenage alderen osv… Men jeg er så træt af at skulle være flov og ikke bare kunne have pænt tøj på som ikke altid dækker skulderne og ryggen… Og altid være nød til at have makeup på for at føle mig pæn.

Det er noget som har påvirket mig i 3-4 år og jeg er rigtig flov over at vise min krop og ansigt (uden makeup). Mit selvværd er ret dårligt og min dårlige hud spiller en stor rolle. Jeg træner og er meget aktiv så det er ikke fordi at jeg er usikker på andet ved min krop… Det er mest min hud, men hver gang jeg kigger mig i spejlet er alt jeg ser de grimme urenheder som bare ikke vil gå væk…

Jeg er også bange for at jeg ikke kan få urenhederne til at forsvinde…Min far har altid haft rigtig mange urenheder både i ansigtet og på hele ryggen (han døjer stadig med det på ryggen)! Jeg vil bare ikke ende ud med en hud som ham, og prøver derfor at gøre alt for at forbedre min hud… Men intet har virket indtil videre.

Og så skal jeg også lige sige at min hud selfølgelig sagtens kunne have været værre, men jeg syntes stadig den er slem.

Okay nok om det…

Mit spørgsmål er om hvilke produkter i ville råde mig til at bruge? Om det ville være bedst at købe den samlede pakke? Og om der er andre af jeres produkter som måske ville hjælpe på det på ryggen, eller om det er nok bare at købe den samlede pakke?

Og undskyld for den lange roman, jeg håber du/i har tid til at læse den, og måske kan give nogle råd. 

Hvert fald mange tak på forhånd, og tak for jeres fantastiske hælp indtil videre :)

Glæder mig til at høre fra jer.

Simone

Svar til: “Bumser og teenager”

Hej Simone

Super skønt at høre, at du følger Danish Skin Care og fantastisk dejligt, at du har lyst til at komme igang med produkterne – og ja, jeg er virkelig ked af at høre, at du kæmper sådan med din hud og dine urenheder. Bumser er bestemt ikke sjovt at gå rundt med. Jeg vil meget gerne svare på tid spørgsmål om at være teenager og have bumser.

Og jeg vil naturligvis gerne forsøge at hjælpe dig med at komme dine bumser til livs! Jeg ved af personlig erfaring, hvor frustrerende det er at gå rundt med bumser i ansigtet og på ryggen. Ikke mindst at være teenager og have bumser.

Først og fremmest, vil jeg gerne slå helt fast – at det ikke er meningen at nogen skal gå rundt med bumser, om de så er teenagere eller voksne. Vi lever i det 21-århundrede og der er SÅ meget vi ved om behandling af bumser… Behandling af bumser er altså ikke længere et spørgsmål om at gætte og håbe.

Samtidigt, så vil jeg anbefale dig at se denne film, hvor jeg taler om hudpleje og bumser:

– Se Kuren mod Bumser:

I forhold til produkterne, så vil jeg KLART anbefale dig at komme igang med hele Danish Skin Care hudplejeserien. Serien er specielt udviklet til behandling af bumser og uren hud udfra den viden undersøgelser og forskning har dokumenteret virker. Og du kan sagtens bruge serien som teenager og behandle bumser

Jeg forstår naturligvis din frygt for, at produkterne ikke virker. Især når du allerede har prøvet mange forskelligt produkter. Men Danish Skin Care serien er jo netop skabt med afsæt i samme problematik. Og uden at sige, at der ikke findes andre gode hudplejeserie – for det gør der skam – så er Danish Skin Care serien temmelig unik. Danish Skin Care serien er nemlig ikke bare en serien uden parfume, farvestoffer og skadelige ingredienser. Det er den selvfølgelig også, men den er også meget mere end det…

Serien er 100% fri for parfume, farvestoffer og andre skadeligt ingredienser, som bevisligt giver bumser. MEN serien er også PROPPET med alle de aktiver, vitaminer og mineraler, som forskning har vist er fantastisk til behandling af bumser. Blot i dagcremen får du mere end 30 forskellige aktiver – hvor andre cremer måske kun indeholder 1-3 aktiver, så får du altså mere end 30 aktiver i Danish Skin Care cremen… Du får både a-vitamin, c-vitamin, e-vitamin, aloe vera… og sådan kunne jeg fortsætte, indtil vi rammer over 30 :)

Du får altså virkelig god behandling til teenager hud og bumser i ansigte.

Samtidig er Danish Skin Care et enkelt 3-trins rutine bestående af 4 produkter, som du bruger til at rense og behandle din hud med morgen og aften:

Morgen:
Perfect Skin Face Wash: Vask ansigtet med vand, skum produktet op i hænderne og vask ansigtet. Skyl efter med rigeligt vand og tør ansigtet tørt.

Perfect Skin Day Protector: Dagcreme med solfaktor, som er yderst vigtigt for at give huden ro til at bekæmpe dens problemer og derved hjælpe sig selv til at hele sig og ikke skulle beskytte huden mod solens skadelige stråler – solens stråler står for 70 % af vores hudproblemer, så solfaktor er ekstremt vigtigt! Samtdigt er produktet fyldt med gode ingredienser og vitaminer for huden.

Aften:
Perfect Skin Face Wash: Vask ansigtet med vand, skum produktet op i hænderne og vask ansigtet. Skyl efter med rigeligt vand og tør ansigtet tørt.

Perfect Skin Power Treat: En daglig peeling, som fordeles i ansigtet efter rens med en vatrondel. Lad produktet blive på ansigtet natten over. En daglig peeling er yderst effektiv til at holde huden sund og vital – og dagligt hjælpe huden til at komme af med døde hudceller og holde vores porrer rene. Samtidigt er produktet fyldt med anti-bakterielle ingredienser og beroligende ingredienser, som hjælper huden til at holde sig ren og afslappet.

Perfect Skin Moisturizer: Natcreme, som ligesom dagcremen er fyldt med gode ingredienser (blot uden solfaktor), som skal hjælpe til at beskytte og genopbygge huden.

Ang. cremer, så er det vigtigt at vælge en creme til din egen hudtype – altså har tendens til fedtet hud, så vælger du serien: normal til fedtet hud. Har du tendens til tør hud, så vælg serien: normal til tør hud.

Et hudplejesæt fra Danish Skin Care har en levetid på ca. 3 mdr, så produkterne er virkelig drøje i brug – og det bedste er, at de er enormt nemme at bruge. Ikke noget med øjencremer, masker, spottreatment, skintonic osv – det hele får du i serien. F.eks. bruger du blot ansigtscremen, som øjencreme – masker, spottreatments og skintonic er “indbygget” i serien.

– Få det rigtige hudsæt til netop din hudtype her

Er du desuden heldig snart og skulle konfirmeres, så kan du med fordel læse min guide om at blive bumsefri før konfirmationen. En rigtig god guide til teenager og bumser.

Bliv bumsefri før konfirmationen

Håber det var svar på dine spørgsmål – ellers må du endelig skrive igen. Jeg vil meget gerne hjælpe dig, således at du kan komme af med dine bumser.

Træt af bumser? Prøv vores bestseller produkter her:

Kommentarer

2 kommentarer

Skriv en kommentar