Cremer og cookies

Vidste du godt, at stort set alle hjemmesider bruger såkaldte cookies, så hjemmesidens teknik, statistik og marketing virker mest optimalt?

For transparens, skal du selv sige OK til dette. Og fortryder du, kan dit samtykke altid igen.

Så, er det også okay med dig, at vi og vores tredjeparter sætter cookies, så vi gør dit besøg på vores hjemmeside bedst muligt og viser dig de mest relevante produkter?

 • Nødvendige
 • Statistik
 • Marketing

Bumser - Jeg er desperat!

Behandling af bumser og kur med hudpleje, kost, motion og velvære. Læs mere om behandling af hudproblemer og bumser og bekæmpelse af bumser

hudproblemer bumser
Forside / Blog / Brevkasse / Bumser – Jeg er desperat!

Forfatter Mads Timmermann

Mads har 14+ års erfaring som hudekspert, og har skrevet/gennemlæst denne artikel.

Spørgsmål: “Bumser - Jeg er desperat!”

Kære Mads.

Jeg går under katergorien “Desperat”. Desperat som i – jeg har haft hudproblemer så længe jeg kan huske tilbage og jeg har været ivrig efter hjælpe og virkemidler.

Kosten er ændret, colaen skiftet ud med vand – jeg har gennemgået længerevarende og jævnlig kosmetologbehanling. Jeg fik prøvet en creme min læge gav mig. Jeg bruger udelukkende Ole Henriksen produkter og den make up jeg før brugte til at dække min problem hud med er skiftet ud med mineral make up som jeg også prøver at undgå for tit.

Min hud er er også blevet bedre – men ikke god nok. Jeg kan mærke mit problem har store psykiske konsekvenser for mig – har jeg en dårlig periode siger jeg nej til sociale arrangementer og har det skidt med at gå på arbejde og jeg opgav at gå til dans fordi min makeup ville forsvinde som jeg svedte og frem kom skammen i stedet. Oveni tager jeg jævnligt sol for at holde min hud “nede” – en løsning der virker – midlertidigt – men også en løsning jeg skammer mig over.

Jeg har nu fået en anvisning fra min læge til en hudlæge – d 18 august. Venter spændt – har i mellemtiden sagt ja til at fylde min krop med hormoner i form af p-piller som også skulle kunne afhjælpe mit problem. Det min hudlæge kan tilbyde mig er vel “Rotalin” (tror jeg min læge kaldte det) – noget som afhjælper bumser – men også noget som gør huden tyndere og mere følsom.

Alt i mens tiden går, søger jeg på nettet efter laserbehandling … eller hvad som helst…

Som du nok kan se findes der tusindvis af bud på en løsning – men jeg søger efter en der virker – en der er permanent! Håbede du havde et bud på hvad det kunne være. Jeg har det ikke godt med at fylde min krop med lægemidler – som måske ikke virker. Jeg er 23 år gammel nu – teenagehuden BURDE være væk!

Tak for din tid.
Venligst
Maiken

Svar til: “Bumser - Jeg er desperat!”

Kære Maiken

Tusind tak for dit brev. Det glæder mig at kunne vejlede og give dig råd om din hud.Og jeg vil meget gerne hjælpe med dine hudproblemer og bumser i ansigtet.

Først og fremmest er jeg ked af at høre om dine hudproblemer og bumser. Jeg kender selv til, hvor stort et marked hudplejeindustrien er og hvor belastende en dårlig hud kan være. Jeg vil dog pointere, at du aldrig må lade din hud ødelægge din lyst og energi til livet. Du har alle muligheder for at opleve og nyde hver dag, hvert sekund og dette må “lidt” bumser aldrig tage fra dig.

Når dette er sagt, vil jeg anbefale dig følgende rutiner (nogle af dem følger du i forvejen):

 • Hudpleje
  Jeg vil anbefale dig at læse min kur mod bumser, som er mit simple og meget effektive trin-for-trin program til at kurere bumser og uren hud, hvor du blandt andet får:
  • Dokumenteret viden skåret ud i et forståeligt sprog.
  • En nem trin-for-trin guide.
  • Video-guides, hvor jeg fortæller dig og viser dig, hvordan du skal udføre de forskellige trin.
  • En produktliste, så du kan se, hvilke produkter du kan behandle din hud med.

  Se og download Kuren mod bumser her.

 • Kost
  Det er vigtigt at du spiser en varieret og nærende kost fyldt med vitaminer og essentielle fedtsyrer. Se min guide til bumser og kosten her. Det hjælper både på hudproblemer og bumser i huden.
 • Motion og velvære
  Dyrk motion nogle gange om ugen, gerne lidt hver dag, hvor du får pulsen op og sved på panden. Dette sætter gang i blodomløbet og udskilning af affaldsstoffer i kroppen.Sidst men bestemt ikke mindst vil jeg anbefale dig den nok sværeste rutine, nemlig ikke at fokusere så meget på dine hudproblemer og bumser. Jeg ved det er svært, men hvis du hele tiden fokusere negativt på dine hudproblemer og derved tænker negativt om dig selv, vil du stresse kroppen negativt. Smil til dig selv og vær glad for det fantastiske menneske, som jeg er sikker på at du er.

Bumse kur hos hudlægen – Roaccutan

Desværre er nogle bumser og hudproblemer så svært et tilfælde, at nogle vælger en stærk A-vitaminkur hos hudlægen. Kuren, også kaldet Roaccutan, er en pillekur, som man tager i vinterhalvåret da huden bliver tyndere og mere følsom. Man kan opleve nogle forskellige bivirkninger ved kuren, men de fleste bliver glade for resultatet. Dog vil jeg gerne understrege at jeg kender til personer, som har været på flere måneders Roaccutan-kur uden nogen form for bedring af deres bumser.

Solarium og hudproblemer med bumser

Dit solforbrug for at dække din hud skræmmer mig, men jeg har selv brugt denne metode. Efter en tur i solariet har huden fået lidt glød og farve hvilket gør at ens hudproblemer og bumser måske synes mindre. Men bliv ikke snydt her. Det er et synsbedrag, som kun går ind og ødelægger huden, skaber for tidlig ældning og i værste fald hudkræft.

Voksen og hudproblemer med bumser

Slutteligt vil jeg gerne pointere at bumser og hudproblemer generelt ikke kun høre teenagetiden til. Flere lider desværre også af bumser både i 20-, 30- og 40-års alderen.

Kære Maiken. Jeg håber inderligt at du kan bruge mit svar til noget og jeg ønsker dig den bedste fremtid.

De varmeste hilsner og med ønske om succes i dit liv

Træt af bumser? Prøv vores bestseller produkter her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar