Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Sådan barberer du dig korrekt når du har bumser

GRATIS guide til korrekt barbering, når du har bumser og uren hud – og lær hvordan du bliver bumsefri og slipper af med bumser.

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

En talemåde lyder: ”En rigtig mand har skæg”. Det er da også netop i teenagealderen, hvor det mandlige kønshormoner testosteron forvandler drenge til mænd, at mænd begynder at udvikle skæg.

Det er meget individuelt fra person til person, hvornår og hvor meget skæg du får. Mere korrekt sagt, så er det meget afhængig af din familie. Skæg afhænger nemlig i høj grad af dine gener.

Har din far, onkel, bror, fætter, bedstefar osv. meget skæg, så kan du godt forvente, at du også kommer til at få meget skæg.

Hvad enten tid skæg begynder at gro tidligt eller sent. Om du får meget eller lidt skæg. Om du vælger at gro dit skæg eller være glatbarberet. Så kommer de færreste mænd uden om barbering på et tidspunkt, i ét eller andet omfang.

Når det kommer til en glat barbering af huden, så er en tæt barbering uden indgroede hår, skægpest og rødme ganske simpelt rarest og flottest. Derfor er det vigtigt at kende til de rigtige metoder for en glat barbering, så du undgår irritation ved din barbering.

Især, hvis du lider af bumser eller har uren/ujævn hud, er det enormt vigtigt at minimere irritation, da netop irritation kan være med til at forværre bumser og uren hud betydeligt.