Grøntsager er en god idé fordi mennesket ikke er skabt til at spise kød!



Fordi mennesket har opfundet jagtvåben, slagterkniven, gryder og stegepander, betyder det ikke, at vi er blevet et rovdyr egnet til at spise kød.

Vores tænder er knudrede og beregnet til at tygge mad fra planteverdenen og ikke sønderrive kød, som rovdyrene med deres skarpe spidse tænder. Modsat rovdyr, så starter nedbrydningen af maden hos mennesker allerede i munden. I vort spyt findes nemlig et enzym (ptyalin), som indleder nedbrydningen af føden.

Dette enzym har rovdyr ikke og derfor har rovdyr ingen egentlig tygning af maden, men sluger føden og fordøjer i mavesækken. Derfor har rovdyr mange gange mere, ja op til 10 gange mere mavesyre, end mennesket.

For at nedbryde kød ordentligt, mangler vi mennesker enzymet urikase, som rovdyr har, og som nedbryder urinsyren i kød.

Det bør desuden være tankevækkende at vores fordøjelsessystem minder om planteædende dyr, ligesom at fodrer man planteædende dyr med animalsk protein bliver de syge.

I tilknytning hertil, så bør det skabe eftertanke at menneskets tarm er længere end rovdyrs, hvorfor der ved fordøjelse af kød dannes giftstoffer i tarmen. Disse giftstoffer opstår på grund af forrådnelse, hvilket, udover vores tænder, er metoden som vi mennesker fordøjer kød. Kødet forrådner ganske simpelt igennem vores tarm. Det lyder ikke videre sundt, vel?

Modsat kød, så har frugt og grøntsager for os mennesker en forebyggende effekt mod sygdomme, ligesom de har en helbredende effekt, når sygdomme har indtruffet. Kød har ingen af sådanne positive gevinster og effekter. Størstedelen af medicin har desuden sin oprindelse i planteverdenen.

 


 

Sikker betaling hos Danish Skin Care

Hurtig levering til hele verden.
Produceret i Danmark.
90 dages fuld returret.
Over 1.075 glade anmeldelser.