Cremer og cookies

Vidste du godt, at stort set alle hjemmesider bruger såkaldte cookies, så hjemmesidens teknik, statistik og marketing virker mest optimalt?

For transparens, skal du selv sige OK til dette. Og fortryder du, kan dit samtykke altid igen.

Så, er det også okay med dig, at vi og vores tredjeparter sætter cookies, så vi gør dit besøg på vores hjemmeside bedst muligt og viser dig de mest relevante produkter?

  • Nødvendige
  • Statistik
  • Marketing

Skønhed og rynker - Kommer skønhed indefra?

Heldigvis er skønhed og rynker ikke to modsætninger! For du er SKØN selvom du har rynker og kragetæer! Få guide til behandling af rynker her

Skønhed og rynker
Forside / Blog / Brevkasse / Kommer skønhed indefra?

Forfatter Mads Timmermann

Mads har 14+ års erfaring som hudekspert, og har skrevet/gennemlæst denne artikel.

Spørgsmål: “Skønhed og rynker - Kommer skønhed indefra?”

Hej Mads

Jeg er blevet en aldrende dame og jeg må jo desværre indrømme, at tiden er begyndt at vise sine tegn. :-(

Egentlig syntes jeg ikke at jeg er særligt fokuseret på det ydre eller at jeg er forfængelig. Så jeg havde ikke troet, at tidenstegn ville påvirke mig og mit humør.

Men nu har jeg hørt kommentaren “hold da op, du er da godt nok ved at få lidt rynker, hvad mor?” lidt for mange gange… Det gør mig da lidt ked af det, at mine døtre syntes jeg er begyndt at se gammel ud, for jeg føler mig stadig ung og frisk! Og jeg vil jo gerne have at mit ydre afspejler mit indre.

Så Mads hvad tænker en ung, smuk ekspert i hudpleje egentlig om indre skønhed og rynker?

Kommer skønhed indefra? :-)

Venlig hilsen
Bente

Svar til: “Skønhed og rynker - Kommer skønhed indefra?”

Hej Bente

Jeg er virkelig glad for du skriver, for dit spørgsmål om skønhed og rynker, er virkelig relevant! Specielt i en tid, hvor der er så stort et fokus på at vi skal se unge ud i nærmest en undelighed.

– For selvfølgelig må det gerne kunne ses at vi bliver ældre. :-)

Du har sikkert hørt ordsproget: “skønhed kommer indefra”. Du har måske også hørt: “du skal elske dig selv”. Eller måske har du hørt en anden formulering af et lignende ordsprog.

– Og det er virkelig også sandt!

Du skal være tilfreds med dig selv! Præcis ligesom det er sandt, at virkelig skønhed først og fremmest handler om at du er et godt menneske: at du er kærlig, at du er nærværende, at du er ærlig, at du er hjælpsom… Og sådan kunne jeg blive ved. Du ved helt sikkert hvad jeg mener! Skønhed og rynker er bestemt ikke modsætninger.

Som ordsproget “Skønhed komme indefra” siger, så er det sandt at virkelig skønhed i sandheden kommer indefra. Og at virkelig skønhed ikke har meget at gøre med om du har en rynke i panden, om du har kravetæer omkring øjnene eller om huden begynder at hænge lidt, hist og her.

Ikke desto mindre, så bliver du, jeg og alle andre dagligt bombarderet med reklamer om “skønhed”. Oftest fra hudplejefirmaer, i magasiner, tv og film. Og her bliver skønhed ofte gjort til noget meget overfladisk. I den sammenhæng er skønhed og rynker ofte modsætninger.

– Som du selv skriver, bekymrer du dig også om dine rynker og din ydre fremtoning.

Et overfladisk fokus på skønhed er ikke godt! Det skaber hos mange dårligt selvværd og udstråling, og det skaber jo ikke større skønhed hos nogen.

Men lad mig straks slå fast, at jeg er stor fortaler for at vi plejer vores ydre. Personligt syntes jeg ikke det er spor overfladisk eller forfængeligt, at pleje sit ydre. Selvom det nu ofte er i forbindelse med et stort fokus på det ydre, at vi hører kommentarer som “skønhed kommer indefra”.

– Et fokus på det ydre er heller ikke ensbetydende med at du er forfængelig. Ligesom skønhed og rynker ikke er modsætninger. :-)

Min pointe er blot, at ordsprog er ganske fine. Der er mange af dem. Især om rynker og alder.
Den dybere mening med ordsprog kan dog altid fortolkes og analyseres. Og fordi du ønsker at gå op i dit ydre, at du gerne vil modvirke rynker og gerne vil have en pæn flot hud – det er altså ikke nogen dårlig ting!

– Rynker kommer med alderen. Jeg er ikke spor ked af at få rynker, men rynker er samtidigt et tegn på forfald.

Det er umuligt at undgå rynker 100% – og det har jeg heller ingen intention om, da jeg faktisk synes rynker kan være ganske flotte. Og jeg synes også, at rynker hører alderen til.

Ikke desto mindre, så tror jeg på at en sund og velplejet krop er en glad krop, fyldt med energi.
Derfor gør jeg alt for at pleje min hud og holde min krop sund.

Ikke fordi jeg vil undgå rynker, men fordi jeg ønsker at min hud og krop er sund, velplejet, glad og klar til at modvirke udfordringer, problemer, sygdomme o.l.

Og det indebærer anti-aging ingredienser og anti-oxidanter, da de er nogle af de ABSOLUT BEDSTE ingredienser til at pleje, beskytte, reparere og nære huden.

Mit fokus:

  • Jeg har fokus på at give min krop den bedste pleje.

Ikke i fokus:

  • Jeg har enormt lidt fokus på at modvirke rynker.

Det betyder, at jeg får mere energi, at jeg får en flottere hud, at jeg får en sundere krop og at jeg får en mere smidig, elastisk og velplejet hud og krop.

– Og det betyder, at jeg får færre rynker. :-)

Min pointe er at anti-aging, anti-oxidanter og bekæmpelse af rynker, egentlig ikke behøver at være et spørgsmål om forfængelighed eller at ville pleje sit ydre. Det kan det være, men det behøver det ikke!

– Læs mere om positiv hudpleje her:

Du kan blot vende fokus fra rynker, til at pleje dig selv og din krop – og se bekæmpelse samt modvirkning af rynkerne, som en bonus.

– Ingredienserne er de samme, behandlingen er den samme og resultatet er det samme.

Altså medmindre du vælger botox – botox gør intet godt for din sundhed! ;-)

– Få Danish Skin Cares faktastiske hudplejeserie fyldt med anti-aging, mineraler, vitaminer, pleje, næring og skønhed her:

Selvfølgelig kan skønhed og rynker sagtens hænge sammen Bente. For du er skøn lige som du er, men nu ved du også, hvordan du kan få styr på rynkerne. Og lidt ekstra selvforkælelse og pleje, det har jo aldrig skadet nogen.

 – Og det får du i hvert fald ikke flere rynker af. :-)

Træt af hudproblemer? Prøv vores bestseller produkter her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar