Hvorfor får man bumser i nakken? Hvordan fjerner jeg bumser i nakken?

Fjern nemt og enkelt bumser i nakken med denne gratis guide til at behandle bumser og uren hud. Få guide her til behandling af bumser i nakken. KLIK HER

Bumser i nakken
Forside / Blog / Brevkasse / Hvorfor får man bumser i nakken? Hvordan fjerner jeg bumser i nakken?

Spørgsmål: “Hvorfor får man bumser i nakken? Hvordan fjerner jeg bumser i nakken?”

Hej Mads

Jeg får ofte bumser i nakken og håber du kan hjælpe mig til at hvad årsagen kan være at jeg får bumser i nakken? 

Jeg har tilmeldt mig dine online film, hvor du taler om behandling af bumser i ansigtet. Og er allerede vild med den information du giver. Overvejer kraftigt at købe Kuren Mod Bumser og få din hjælp til at fjerne mine bumser :-) Du virker virkelig til at vide hvad du snakker om og fortæller på en meget nem forståelig måde, hvilket jeg rigtig godt kan lide :-) 

Måske behandling af bumser i nakken også er del af kurset. Mest plages jeg af bumser i ansigtet, men får også ofte bumser i nakken og håber du kan hjælpe mig til at undgå bumser :-) 

Glæder mig til at høre fra dig

Din nye fan! Amalie :-)

Svar til: “Hvorfor får man bumser i nakken? Hvordan fjerner jeg bumser i nakken?”

Hej Amalie – Eller skal jeg sige hej, min nye fan :-)

I hvert fald mange tak for de meget søde ord! :-D Altid dejligt med positiv feedback – og dejligt at du kan bruge den information jeg gir i mine gratis film om behandling af bumser. Der får du også rigtig god hjælp til behandling af bumser i nakken.

Og jeg vil da kraftigt anbefale Kuren Mod Bumser, til dig, hvis du plages af bumserKuren Mod Bumser er præcis som titlen den totale guide for dig til at slippe af med bumser.

Kuren Mod Bumser lærer du præcis hvad bumser er. Du lærer hvad årsagen til bumser er. Du lærer hvorfor du får bumser – og hvad du kan gøre for at minimere og undgå bumser.

Naturligvis guider Kuren Mod Bumser dig også til hvad du skal spise for at undgå bumser, ligesom Kuren Mod Bumser lærer dig hvilke madvarer og fødevarer der er årsag til bumser.

Og Kuren Mod Bumser afliver en massevis af myter – bekræfter andre myter – således at du en gang for alle lærer, præcis hvad du skal vide for at slippe af med dine bumser.

– Få Kuren Mod Bumser og slip af med bumser NU!

Med hensyn til dit spørgsmål, så har jeg faktisk netop lige omtalt fået et lignende spørgsmål fra Mette, som spurgte hvordan hun undgår bumser og udbrud af urenheder i nakken.

– Lær hvordan du undgår bumser i nakken

Årsagen til bumser i nakken

Årsagen til bumser i nakken er generelt den samme, lige meget hvor på kroppen du er plages af bumser. Bumser skyldes at talgkirtlerne i huden bliver tilstoppet på grund af en øget produktion af hudfedt – eller at talgkirtlerne blokeres på anden vis, således at hudfedt ikke kan trænge ud.

Igennem puberteten og teenageårene stimuleres talgkirtlerne i huden til en øget produktion af hudfedt, og derfor vil mange unge og teenagere opleve at få bumser.

Der er dog nogle ting, som kan gøre at man er mere udsat for bumser end normalt. Det er eksempelvis hvis man arbejder i et fugtigt miljø med fedt, olie eller andre kemikalier. Det kan også have en betydning hvis man er meget stresset, og for pigers vedkommende kan menstruationen også have en effekt.

Overstående gælder generelt for bumser på hele kroppen. Og er den overordnede generelle beskrivelse til hvorfor du får bumser i nakken. Naturligvis er der mange faktorer, som videre kan være årsag til bumser og uren hud. Men generelt skyldes bumser – uanset hvor på kroppen – tilstopning af hudens porer.

Hvordan denne tilstopning opstår, det er straks en anden sag. Overproduktion af fedt i huden er blot en ud af en million årsag til bumser. Præcis ligesom der er rigtigt mange årsager til, hvordan du kan øge produktionen af fedt i huden og dermed risikoen for bumser.

Med hensyn til dit spørgmsål, så er der nogle helt enkle ting, som kan medføre at bumser kommer i hårgrænsen og i nakken..

Jeg har netop lige i forbindelse med et tidligere spørgsmål, lavet en mini guide til hvad der giver bumser i nakken.

Så uden at sige at spørgsmålet “hvorfor får man bumser i nakken” og hvordan bumser opstår ikke er relevant, så vil jeg næsten hellere hjælpe dig til hvad årsagen til bumserne er.

Præcis ligesom jeg meget gerne vil hjælpe dig til korrekt behandling af bumser i nakken. Det vil nemlig være dig til langt større hjælp, end at vide hvorfor vi får bumser. For ja, bumser det går vi. Og det er helt normalt. Vi får bumser fordi der opstår propper i hudens porer.

Det er dog ganske nemt at undgå disse propper i hudens porer, som giver bumser. Præcis ligesom det er meget nemt at minimere risikoen for at bumser opstår. Og dte må jo næsten være en af de vigtigste punkter, fremfor kun at fokusere på behandling af bumser.

Så tjek lige nedenstående tidligere spørgsmål, hvor jeg giver min guide til, hvordan du fjerner bumser i nakken ud:

– Fjern bumser i nakken

Håber du kan bruge mine råd. Du skal altid være meget velkommen til at vende retur med uddybende spørgsmål, hvis du har brug for yderligere rådgivning eller vejledning. Vil altid meget gerne hjælpe!

Træt af bumser i nakken? Prøv vores bestseller produkter:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar