Fjernelse af talgknopper

Fjern talgknopper med denne gratis guide til fjernelse af talgknopper i ansigtet. Talgknopper kan behandles og fjernes. Få svaret her!

fjernelse af talgknopper
Forside / Blog / Brevkasse / Fjernelse af talgknopper

Spørgsmål: “Fjernelse af talgknopper”

Hejsa. Jeg har nogle talgknopper under det ene øje. Min hud er almindelig – altså ikke tør eller fedtet og jeg døjer ikke specielt meget med uren hud. Men talgknopperne er et problem – hvordan kommer jeg af med dem ??

Svar til: “Fjernelse af talgknopper”

Kære Tina

Tusind tak for dit spørgsmål! Jeg vil meget gerne hjælpe dig med svar på behandling og fjernelse af talgknopper, så du kan få en flot og ensartet hud – uden urenheder.

Til start vil jeg dog lige indskyde, at du altid skal være varsom med behandling af huden og hudproblemer nær ved dine øjne. De fleste hudplejeprodukter skal ikke i øjet, så har du talgknopper direkte på øjenlåg eller helt, helt tæt ved øjet bør du tale med din læge og få en henvisning til en hudlæge, som kan hjælpe.

Er der blot tale om talgknopper i ansigtet i området omkring dine øjne, og du dermed kan behandle huden, uden at komme for tæt på øjet, så er der intet problem i at du kan behandle talgknopper selv.

Fjernelse af talgknopper

Du skal bruge et cellefornyende produkt, der blidt eksfolierer huden og derved fjerner døde hudceller, som er grunden til talgknopper.
Jeg vil anbefale dig at bruge et produkt med BHA (Beta Hydroxy Acid). Prøv eksempelvis Perfect Skin Power Treat

Perfect Skin Power Treat

347 kr.

Bekæmp hudproblemer nemt og effektivt

Få behandling, eksfoliering og maske i ét og samme produkt, som effektivt bekæmper dine hudproblemer, din hud beroliges, rødme mindskes og tilstopning af porer undgås.

424+ før/efter fotos

Brug produktet dagligt på huden, så vil du effektivt sætte fokus på fjernelse af talknopper.

Er dine talgknopper helt tæt ved øjet så skal du, som tidligere nævnt, passe på. Perfect Skin Power Treat indeholder Beta Hydroxy Acid (på dansk salicylsyre) og bør ikke komme i øjet. Skal du have hjælp til fjernelse af talgknopper helt tæt ved øjet, så bør du derfor søge hjælp hos en hudlæge – eller en dygtig kosmetolog.

En hudlæge eller kosmetolog kan manuelt fjerne talgknopper helt tæt på øjet med en skalpel eller meget tynd nål. Det er dog ikke den ideelle behandling af talgknopper. Ved denne metode er det kun selve knoppen der fjernes, og ikke årsagen til knoppen, som findes dybere nede i huden. Du får dog fjernet talgknopperne.

Tryk ikke talgknopper!

På trods af mit forslag om at få hjælp fra en hudlæge eller kosmetolog til fjernelse af talgknopper, helt tæt ved øjet, og ved hjælp af en skalpel eller nål, så bør du normalt ikke trykke talgknopper i forsøget på at fjerne talgknopper fra huden.

Risikoen for ar er meget stor, når du trykker talgknopper. Faktisk gælder det, at kun gule og betændte bumser må trykkes.

Det er måske fristende at trykke talgknopper, da du oplever at talgknopperne forsvinder ved at blive trykket. Talgknopperne fjernes da også overfladisk fra huden, når du trykker talgknopper. Du løser bare ikke hele problemet med hvorfor talgknopper egentlig kommer.

Talgknopper opstår på huden pga. ophobning af døde hudceller i hudens porer. Ved at trykke talgknopperne fjerner du kun det synlige problem. Du fjerner ikke blokaden nede i hudens porer, som skaber ophobningen – og resultatet vil være, at du hurtigt får talgknopper igen.

Fjernelse af talgknopper med hudpleje

Den bedste behandling af talgknopper sker med hudpleje, da blokaden nede i hudens porer så fjernes. Dermed vil du ikke bare fjerne talgknopperne med hudpleje, men også sætte fokus på at fjerne det problem der gør, at du får talgknopper på huden. Dermed kan hudpleje hjælpe dig med at du ikke får talgknopper igen.

Fjernelse af talgknopper bør altså gøres med hudpleje – og du får en rigtig god behandling med Perfect Skin Power Treat.

Ønsker du hurtigst resultat, så vil jeg kraftigt anbefale dig hele min hudplejeserie til fjernelse af talgknopper.

Samlet sæt

978 kr. 1166 kr.

Få den hud, du altid har ønsket dig

Vores videnskabsbaserede, enkle og effektive alt-i-et hudplejesæt har hjulpet mere end 65.000+ med at bekæmpe deres hudproblemer.

424+ før/efter fotos

Der får du både Perfect Skin Power Treat og du får flere andre produkter, som hjælper med at fjerne talgknopper – og behandling, samt pleje af din hud.

Jeg håber du kan bruge mit svar og så håber jeg du får en dejlig dag!

Træt af talgknopper? Prøv vores bestseller produkter her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar