Danish Skin Care stifter Mads Timmermann

Skrevet af Mads Timmermann

Stress og bumser

Får du bumser af stress? Og giver travlhed og eksamen stress bumser? JA! Få guide til at undgå bumser af stress og lær hvordan du nemt behandler bumser

9.2 ud af 10. Baseret på 1500+ anmeldelser.

Spørgsmål: “Stress og bumser”

Hej Mads

Jeg har i forbindelse med en stressdiagnose fået en del bumser og urenheder, jeg har også været igennem et 6-ugers forløb med diamantpeeling for at komme til bunds i urenhederne, men det har ikke hjulpet. Tror du at denne serie vil kunne hjælpe mig, eller er det umuligt at rette op på før jeg er ude af mit stress?

Spændt på dit svar,
Katrine

Svar til: “Stress og bumser”

Hej Katrine

ØV! Hvor er jeg ærgerligt over at høre, at du slås med stress – det kan bestemt ikke være sjovt! :-(

Håber at du sørger for at sætte fokus på at få slappet af, får rigeligt med søvn og får dyrket motion – dette vil nemlig have virkelig god indflydelse på din stress. Men det er du nok allerede klar over – og du er sikkert allerede i dialog med en læge, om hvordan og hvorledes du behandler din stress :-D :-D

Apropo stress, så har du virkelig ikke gjort din hud gladere for dig med den diamantpeeling – hvilket du også selv har erfaret, da det ikke har hjulpet. Diamantpeeling er virkelig ikke en behandling af uren hud… tværtimod er diamantpeeling en direkte årsag til bumser, da huden nemlig nemt overbehandles og stresses yderligere. Så håber at du nu er færdig med det forløb – og holder dig fra det i fremtiden ;-)

Hvad jeg klart vil anbefale dig er at komme igang med milde, skånsomme hudplejeprodukter – som du kan pleje din hud med på daglig basis. Hertil kunne mine Danish Skin Care produkter helt sikkert være en god ide – plus du får en nem og enkel hudpleje rutine, som vil hjælpe:

Din rutine bliver ganske simpelt sådan her:

Morgen

– Perfect Skin Face Wash: renseprodukt, som mildt og effektivt fjerne skidt fra huden. Vask ansigtet (evt. under bruseren), skum lidt produkt op i hænderne og masser det ind. Skyl efter med rigeligt vand og dup ansigtet tør.

– Perfect Skin Day Protector: Dagcreme fyldt med gode vitaminer og mineraler, som vil hjælpe med at genopbygge og beskytte huden hele dagen igennem – indeholder bl.a. UVA/UVB solfilter

Aften

– Perfect Skin Face Wash: renseprodukt, som mildt og effektivt fjerne skidt fra huden. Vask ansigtet (evt. under bruseren), skum lidt produkt op i hænderne og masser det ind. Skyl efter med rigeligt vand og dup ansigtet tør.

– Perfect Skin Power Treat: daglig eksfoliering, som effektivt vil fjerne døde hudceller fra din hud og derved hjælpe til med at udglatte ujævnheder, rynker og fjerne misfarvninger/pigmentforandringer. Samtidigt med at produktet har en meget god effekt mod bumser, hudorme, talgknopper. Produktet er nemlig også beroligende. Brug produktet ved at dryppe lidt ud på en vatrondel (eller i håndfladen) og gnid henover ansigtet.

– Perfect Skin Moisturizer: Natcreme fyldt med gode vitaminer og mineraler, som vil hjælpe med at genopbygge og beskytte huden hele natten igennem – og virkelig booste din hud. Smør den blot direkte ovenpå Perfect Skin Power Treat.

NATURLIGVIS uden alle mulige skadelige og skrappe ingreidenser – og 100% fri for kemikalier og irriterende ingredienser.

– Du kan bestille et samlet hudplejesæt til din hudtype her:

Og JA! Serien vil helt sikkert hjælpe – også selvom du er plaget af stress. Om du dog vil kunne blive 100% bumsefri førend du får løst din stress … det er dog ikke sikkert, men du vil helt sikkert kunne opleve en rigtig god forbedring. Og dermed få en ting mindre at stresse over :-) Og det er jo i hvert fald i den rigtige retning :-D

Dertil vil jeg også lige pointere at det ved stress, som er årsag til bumser – det er især at kroppen mangler hvile… plus at dit blodomløb er fyldt med stress-hormoner. Samt at stress øger produktionen af de mandlige androgener.

Så for at sætte fokus på at slippe af med disse problemer, så er søvn først og fremmest vigtigt for dig at sætte fokus på, ligesom det er vigtigt at få pulsen ned – hertil kan meditation være en rigtig gode hjælp. Så prøv at begynde at meditere 10-15 minutter dagligt :-D Og sørg for at få opbygget nogle gode sovevaner … ligesom jeg kraftigt vil anbefale dig at få motioneret, således at du får brændt disse stress-hormoner af, og får udledt de ekstra mandlige androgener.

Og ja, så vil jeg naturligvis ønske dig ALT held og lykke med din behandling – håber snart, at du er fri for din stress og er helt på toppen igen :-D