Det er dine hormoner der giver dig bumser!

Hvis du er i tvivl om hvorfor du får bumser, så er svaret her: Det er dine hormoners skyld at du får akne og bumser. Få gratis råd om hormoner og bumser

hormoner bumser
Forside / Blog / Pleje / Det er dine hormoner der giver dig bumser!

Indhold af artiklen:

Hormonel ubalance er den største årsag til at aktivere uren hud og bumser. Og netop derfor giver hormoner bumser og derfor er det ikke helt forkert, når nogen taler om hormonelle bumser – såvel som giver hormoner i kroppen skylden for bumser.

Også alligevel. Hormoner har vi dog konstant i kroppen. Og der sker konstant hormonelle forandringer i kroppen. Hver dage, hele livet.

Men der er perioder i livet, hvor der sker flere hormonelle forandringer. Og derfor er større risiko for hormonelle bumser i teenagealderen Dette er blandt andet på grund af teenagealderen, menstruation, graviditet eller overgangsalderen.

Netop i teenagealderen farer kroppens hormoner rundt og har ekstremt travlt med at forvandle dig fra dreng eller pige til henholdsvis mand eller kvinde.

Denne ekstreme aktivitet i kroppen og den øgende mængde kønshormon gør, at rigtigt mange i disse år oplever at hudens oliekirtler begynder at producere mere olie (sebum).

Denne forøgede olie- og fedtproduktion er et fantastisk grundlag for uren hud og bumser. Og det er derfor, at mange teenagere oplever at få bumser. Teenageres bumser er oftest forårsaget af hormoner, som korrekt giver hormonelle bumser.

Det er præcis det samme, som der sker for kvinder i menstruationen og ved graviditet. Kroppen begynder pludselig at producere flere hormoner og derved skabes risikoen for bumser og uren hud.

Det modsatte sker igen i overgangsalderen, hvor kroppens produktion af kønshormon stopper. Dermed er det altså også normalt at hormoner giver bumser i forbindelse med overgangsalderen.

Overgangsalderen gør nemlig at mange kvinder oplever mange udbrud af bumser og uren hud på grund af hormonel ubalance.

Et højt indtag af medicin er ligeledes en stor årsag til hormonel ubalance. Netop derfor oplever mange kvinder også at få bumser og uren hud, når de stopper med p-piller.

Kroppens hormoner bliver ganske simpelt pludselig i balance, og dette aktiver udbrud af bumser og uren hud. Stress og irritation af huden er ligeledes store syndere til at skabe hormonel ubalance.

Den gode nyhed er dog, at uanset om der er tale om hormonelle bumser eller bumser af hormoner – eller om bumserne skyldes noget helt andet – så er behandling af bumser ens for alle. Behandling af bumser er altså ens uanset årsagen til bumser.

Vi har hjulpet mere end 65.000+ danskere med at bekæmpe deres hudproblemer. De har brugt det samlede sæt:

Samlet sæt

978 kr. 1166 kr.

Få den hud, du altid har ønsket dig

Vores videnskabsbaserede, enkle og effektive alt-i-et hudplejesæt har hjulpet mere end 65.000+ med at bekæmpe deres hudproblemer.

415+ før/efter fotos

Det gør det hele lidt lettere, da du faktisk ikke behøver koncentrere dig om hvordan dine bumser er opstået. Ofte vil du alligevel ikke kunne ændre dine hormoner og dermed undgå at hormoner giver bumser

Læs om behandling af bumser her

Træt af bumser? Prøv vores bestseller produkter her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar