Hudpleje, graviditet og hormoner

Graviditeten er ensbetydende med et væld af hormoner og det kan give hudproblemer. Gravid og bumser behøver ikke være ensbetydende.

gravid bumser
Forside / Blog / Brevkasse / Hudpleje, graviditet og hormoner

Spørgsmål: “Hudpleje, graviditet og hormoner”

Hej :-) 

Jeg har lige et spørgsmål ang. om man må bruge dine produkter, når man er gravid? 

Og er de ligeså effektive mod bumser, når der er en masse hormoner, der springer rundt i kroppen på en? 

På forhånd tak for hjælpen!

Venlig hilsen
Stine

Svar til: “Hudpleje, graviditet og hormoner”

Hej Stine

Det må du helt sikkert! Og forresten tillykke med graviditeten :-D Kan næsten gætte mig til at dit spørgsmål om brug af mine hudplejeprodukter, må betyde at du er heldig at være gravid :-D Tillykke med det :-D
Du må meget gerne bruge alle Danish Skin Care produkterne, når du er gravid. Og produkter er meget effektive mod bumser også for dig der er gravid mod bumser.

Vil desuden lige hurtigt tilføje, at der absolut intet skadeligt er i Danish Skin Care produkterne for hverken dig eller baby :)

Faktisk er produkterne SUPER milde for huden. Og desuden er alle Danish Skin Care produkter 100% fri for parfume, farvestoffer og andre hudirriterende ingredienser.

– Så ja, du må meget gerne bruge hudplejeprodukterne også når du er gravid mod bumser.

Danish Skin Care hudplejeserien virker desuden også super godt – og effektivt – trods de mange ekstra aktive hormoner, som raser rundt i kroppen, når man er gravid med bumser.

Langt størstedelen af bumser skyldes hormoner, så også hertil virker hudplejeprodukterne. Det ville nærmest være tåbeligt at lave hudpleje der ikke virker mod hormonelt betinget bumser og uren hud, da netop størstedelen af bumser skyldes hormoner.

I forhold til hormon bestemte bumser og uren hud, så er det først og fremmest enormt vigtigt at berolige huden. Netop for at skabe balance i huden og hormonerne igen. Og dertil er Danish Skin Care hudplejeserien super god, da serien netop er enormt skånsom for huden og virkelig tilfører huden enormt mange beroligende ingredienser.

Er sikker på at du vil blive vildt glad for at komme igang med Danish Skin Care hudplejeserien, så du kan få fjernet dine bumser – og få en graviditet uden bumser og urenhud :-D

– Du kan bestille et samlet hudplejesæt til din hudtype her

Serien er både god til dig der er gravid med bumser – altså hvor du allerede har fået bumser og ønsker at bekæmpe de fremkomne bumser. Serien er dog også rigtig god til forebyggelse af bumser – og kan altså med fordel bruges når man bliver gravid og vil pleje huden god, såvel som undgå udbrud af bumser.

Er du gravid? Prøv vores bestseller produkter her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar