Undgå bumser i panden: Hvordan fjernes bumser i panden?

Frustreret over mange bumser i panden? Lær hvordan du nemt og effektivt fjerne bumser, uren hud og hudorme i panden. Få GRATIS guide

bumser i panden
Forside / Blog / Brevkasse / Undgå bumser i panden: Hvordan fjernes bumser i panden?

Spørgsmål: “Undgå bumser i panden: Hvordan fjernes bumser i panden?”

Hej Mads

Jeg har kun bumser i panden. Har aldrig bumser andre steder end i min pande. Og det er voldsomt frustrerende! Min pande er altid uren og fyldt med mange bumser. Jeg får aldrig bumser i ansigtet eller andre steder. Jeg har kun bumser i panden. Har flest bumser lige ved hårgrænsen og ellers kan jeg også godt få en bums nede imellem øjenbrynene.

Oveni mine bumser i panden, så er min næse fyldt med små sorte porer – tror det hedder hudorme. Jeg har temmelig mange hudorme på næsen.

Men ellers har jeg ingen bumser. Har kun bumserne i panden, som er voldsomt irriterende. Specielt irriterende er mine bumser i panden fordi de er svære at skjule med makeup – min makeup bliver bare “bulet”. Og ja, så er mine bumser i panden virkelig irriterende fordi alle jo kan se dem… 

Jeg har netop fundet din hjemmeside og vil inden jeg bestiller dine produkter til bumser, lige sikre mig at de også vil virke for mig. Virker Danish Skin Care hudplejeserien også, når jeg kun har bumser i panden? 

Jeg ville blive utroligt glad hvis produkterne kunne hjælpe :-D Og vil da også meget gerne høre om du har nogle andre råd, som måske kunne hjælpe mig til at slippe af med mine bumser i panden.

Glæder mig til dit svar.

Venlig Hilsen
Line

Svar til: “Undgå bumser i panden: Hvordan fjernes bumser i panden?”

Hej Line

Mange tak for dit spørgsmål! Først og fremmest – for at svare på dit spørgsmål – ja! Danish Skin Care hudplejeserien, som jeg har udviklet til bumser og uren hud, den vil helt sikkert også kunne hjælpe dig. Også selvom du kun har bumser i panden.

Generelt kan man sige, at bumser er bumser og derfor skal behandles mere eller mindre ens.

Så ja! Du kan SAGTENS – og med stor fordel – bruge Danish Skin Care hudplejeserien til at fjerne bumser i pande.

Dertil kan jeg lige hurtigt indskyde, at du endelig blot skal bruge hudplejeprodukterne i hele ansigtet – også selvom du kun er plaget i panden af bumser. Danish Skin Care hudplejeserien gør jo nemlig langt mere end blot at fjerne bumser og bekæmpe bumser. Med Danish Skin Care hudplejeprodukterne plejer du også huden, ligesom du tilfører en masse vitaminer og mineraler til huden – således at du bedst plejer, beskytter og behandler din hud og kan få en flot hud idag, og lang ind i fremtiden :)

I forhold til at du kun oplever bumser i panden, så skal du nu ikke være frustreret over det. Det kan behandles og med Danish Skin Care hudplejeserien får du hurtigt bumserne under kontrol. Samtidigt kan jeg tilføje, at det nu slet ikke er unormalt at opleve at man kun får bumser ét sted.

Rigtigt mange mennesker oplever at få bumser det samme sted igen og igen. Så når du, som du nævner, føler at du gang på gang får bumser det samme sted – for dig altså i panden. Så er det altså på ingen måde unormalt. Det er altså ikke bare noget du bilder dig ind, det er nemlig meget normalt.

Der er nemlig nogle steder på kroppen og i ansigtet, hvor du er langt mere tilbøjelig til at få bumser end andre steder.

Pander er et af disse områder i ansigtet, hvor du ofte vil få bumser. Grunden til at du oftere vil få bumser i panden end andre dele af ansigtet er at huden i panden er ekstra fedtet i panden.

Du har måske hørt tale om den såkaldte T-zone. Panden er netop en del af T-zonen, hvor der er større sandsynlighed for at få bumser.

Det lyder så fint at tale om T-zonen og jeg kan også godt forstår dit spørgsmål, om hvordan du sakl behandle bumser, når de kun komme samme sted. Det virker jo på en eller anden måde, somom der er noget ekstra galt med netop ét område af ens hud – og du derfor skal gøre noget helt vildt, for at slippe af med bumser i panden.

Men sådan er det altså ikke. Gentager lige igen. Generelt gælder det for bumser i panden, som det gør for alle typer af bumser. Altså bumser i ansigtet, bumser på rygge og bumser på resten af kroppe. Og også bumser i panden, at behandlingen er præcis den samme.

Vil du behandle bumser bedst, hurtigst og mest effektivt, så bør du to gange om dagen vaske dit ansigtet med et mildt renseprodukt. Du skal altså både om morgen vaske dit ansigtet med en mild ansigtsrens og igen om aftenen vaske dit ansigtet med en mild ansigtsvask.

Det skal endelig blot være den samme milde ansigsvask, som du vasker dit ansigtet med morgen og aften – og et kunne være Perfect Skin Face Wash, som er en super god, mild og skånsom ansigtsvask.

Om morgenen skal du efter at have vasket dit ansigt sørge for at bruge en god ansigtscreme med massevis af gode ingredienser for huden. Både ingredienser, som vil behandle, berolige og pleje huden. Samtidigt skal du sørge for at din dagcreme er uden parfume, uden farvestoffer og skadelige kemikalier.

Det er også en rigtig god ide at sørge for at vælge en dagcreme med solbeskyttelse. Du bør bruge minimum solfaktor 15 og Uva-solfilter samt UVB-solfilter hver eneste dag, for at undgå solskader, men også for at undgå irritation fra solen. Solen er nemlig voldsomt irriterende for huden og kan faktisk være med til at give bumser.

En rigtig god dagcreme til dig kunne være Perfect Skin Dayprotector fra Danish Skin Care.

– Få mere information om, hvorfor solbeskyttelse, solfaktor og solcreme er vigtigt:

Om aftenen bør du ligeledes bruge en god creme efter du har vasket dit ansigtet med en mild ansigtsvask. Din natcreme skal ligesom dagcremen være fyldt med gode ingredienser for huden og med massevis af vitaminer, mineraler og virkningsfulde stoffer. Og naturligvis 100% fri for parfume, farvestoffer og skadelige kemikalier samt irriterende ingredienser

En rigtig god natcreme til dig kunne være Perfect Skin Moisturizer fra Danish Skin Care.

En gang dagligt. Det kan fint være om aftenen, bør du også bruge et produkt med salicylsyre (også kaldet BHA / Beta Hydroxy Acid). Salicylsyre er fantastisk til at fjerne døde hudceller og virkelig dybderense hudens porer helt i bunde, ligesom salicylsyre vil sørge for at modvirke dannelsen af nye bumser i hudens porer.

Perfect Skin Power Treat fra Danish Skin Care indeholder salicylsyre, ligesom det indeholder en masse andre gode ingredienser. Blandt andet indeholder Perfect Skin Power Treat niacinamide, kamille og mange mange andre virkelig gode ingredienser for huden.

– Få et samlet hudplejesæt til din hudtype og fjerne dine bumser nu:

Hvad er T-zonen, og hvorfor får jeg ofte bumser der?

Skal vi vende lidt tilbage til at snakke om T-zonen, så du bedre forstår området og hvorfor du får bumser i panden, så lad mig starte med at definere T-zonen:

T-zonen er det område i ansigtet, som bliver mest fedtet i løbet af dagen. Da bumser netop består af fedt fra huden og dødehudceller, så er det dermed også logisk at T-zonen er det område i ansigtet med flest bumser.

T-zonen kaldes T-zonen, da du faktisk kan skrive et T i området, som her er tale om. Den vandrette søjle i T’et er panden ovenover øjenbrynene og den lodrette søjle i T’et går ned imellem øjnene og over næsen.

Med andre ord, så udgør T-zonen hele panden og fortsætter ned mellem øjnene og over næsen, samt området ved siden af næsen. T-zonen fortsætter også ned til hagen, som også ofte er plaget bumser.

– Lær hvordan du behandler bumser på hagen, og find ud af hvordan du slipper af med uren hud på hagen:

Fordi der er langt flere fedtkirtler i netop dette område af ansigtet, så er T-zonen dermed også mere olieret end resten af ansigtet. Områderne i T-zonen – altså panden, næsen, rundt om munde og hagen har større tilbøjelighed til at blive udsat for rødme, uren hud og bumser.

Du bør vaske T-zonen grundigt med vand og en mild sæbe hver dag. På den måde kan du holde fedt niveauet nede, og undgå bumser ved at bremse udbruddet af nye bumser.

Rens kan dog ikke læse bumser alene. Der skal meget mere til, for at du bedst og mest effektiv slipper af med bumser – som jeg omtalte længere oppe, så fjerner du hurtigt og nemt bumser med en god daglig hudplejerutine.

– Få et hudplejesæt til nemt og effektivt at fjerne bumser:

Huer og hatte kan give bumser i panden

Går du ofte med hue, stikhue, kasket eller hat? Uanset om du ofte går med kasketter/caps, huer eller andre former for hovedbeklædning, så skal du være meget opmærksom på at du dermed kan forværre bumser i panden.

Faktisk kan huer, kasketter, hatte eller caps direkte være årsag til uren hud og bumser i panden.

Du kan med andre ord selv være skyld i, at du får bumser i panden, hvis går med hat, kasket eller caps.

Hovedbeklædning blokerer nemlig for ilttilførslen til området de dækker, og det er ikke godt for huden. Med andre ord, der kommer ikke luft til panden, når du har hat eller kastet på ofte – og dermed kan en hat eller en kasket være årsag til bumser.

Endnu en grund til at en hue, kasket eller hat kan være årsag til bumser i panden og hårgrænsen er at huer og kastekker sjældent bliver vasket eller på anden måde rengjort. Og der kan virkelig sidde mange bakterier i en hue.

Bruger du tilmed hårvoks, hårgele eller andre stylingsprodukter, så vil disse også sidde i din hue, kasket/cap og hat. Når du så tager huen af og igen sætter den på hovedet, så fører du hårstylingsproduktet ned på din hud – og hårstylingsprodukter kan virkelig være voldsomt tilstoppende for huden og give bumser.

Læs nærmere om hvordan vores livsstil giver bumser her

Og det bringer os videre til næste punkt, som du skal være opmærksom på – for hurtigt og mest effektivt at bekæmpe bumser i pande. Og selvfølgelig undgå, at du får bumser i panden igen :-)

Hårstylingsprodukter giver bumser

Vær utroligt opmærksom på at dine hårprodukter kan være årsag til bumser. Specielt bumser i panden. Mange hårvoks og gele til håret indeholder mange tilstoppende ingredienser, som tilstopper hudens porer og giver bumser.

Desuden gælder det også for hårprodukter – faktisk også for shampoo og balsam – at du bør vælge produkter til håret uden parfume, farvestoffer og hudirriterende ingredienser. Specielt, hvis du plages af bumser i panden, hårbumsen eller hårgrænsen.

Sørg for at vaske dit hår og undgå bumser i panden

I forlængelse af ovenstående punkt om hårprodukter, voks og gele til håret, så er det utroligt vigtigt at du sørger for at vaske dit hår dagligt.

Dit hår er nemlig altid fedtet. Sådan er det bare. Selv nyvasket hår indeholder en stor mængde fedt. Men du kan dog fjerne en stor mængde unødvendig fedt fra dit hår ved at vaske det hver dag. Fedtet fra håret kan nemlig nemt blive overført til især panden, men også resten af ansigtet afhængig af længden på dit hår.

Håber du med ovenstående har fået lyst til at komme igang med Danish Skin Care serien, så du engang for alle kan slippe af med dine bumser i panden – og at du vil tage mine råd til dig om hovedbeklædning, hårprodukter og at vaske dit hår.

– Vil du have endnu flere gode råd til effektiv behandling af bumser – så klik her – og få Kuren Mod Bumser

Træt af bumser i panden? Prøv vores bestseller produkter:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar