Fedtet t-zone - Tør hud efter rens

Hej Mads.

Jeg har uren hud i “t-zonen” og rigtig mange hvide hudorme ved hagepartiet. Mit spørgsmål er så, at du anbefaler en peeling rens med aha eller bha. Problemet er bare at normalt er min hud fedtet (altså den skinner) men efter jeg har renset og eller peelet den blir den tør så jeg føler St jeg har brug for en fugtighedscreme.

Hvad gør jeg så i dette tilfælde, kan jeg godt bruge en creme efter?

Jeg bruger Matas’ serie mod uren hud – kan det at min hud føles tør efter brug betyde at de er for skrappe for min hud? Mvh. Martin

Kære Martin

Tusind tak for din mail og dit spørgsmål.

Hvis du bruger hudplejeprodukter, der giver dig tør og irriteret hud skal du stoppe med at bruge disse produkter.

Selvom du har en fedtet hud, skal et renseprodukt aldrig gå ind og virke udtørrende, hvilket der findes mange myter omkring.

Prøv f.eks. Perfect Skin Face Wash, som er et mildt renseprodukt.

Ha’ en helt fantastisk dag!


Træt af uren hud? Prøv vores bestseller produkter her: