Sådan behandler du røde mærker efter bumser

Har du fået røde mærker efter bumser på huden? Måske en bums har givet et rødt mærke? Få guide til at fjerne røde mærker efter bumser – hurtigt og nemt

røde mærker efter bumser
Forside / Blog / Pleje / Sådan behandler du røde mærker efter bumser

Røde mærker efter bumser

Nærmest alle mennesker, som har været plaget af bumser, vil efterfølgende opleve røde mærker efter bumser på huden. Disse røde mærker efter bumser går under mange navne: ”Røde mærker”, ”misfarvninger”, ”overfladiske ar”, ”ar fra bumser”, ”uens hudtone” og lignende.

Uanset navnet, så er disse røde mærker frustrerende! Ikke desto mindre fordi det kan være svært, at glæde sig over den bumsefrie hud. Derfor er det også tåbeligt at bekæmpe sine bumser med midler, som kun fokuserer på bumser!

Behandling af bumser

Langt de fleste, der plages af bumser og uren hud, vil opleve de meget normale eftervirkninger af bumser: Ar, røde mærker og ujævn hud. Derudover vil alle opleve at deres hud ældes, være i risiko for pigmentforandringer og generelt udsættes for indre og ydre påvirkninger.

Når du behandler dine bumser og din urene hud, så sørg derfor at hudplejeprodukterne virker bredt! Det er langt sjovere at blive bumsefri imens du samtidig fjerner ar og røde mærker efter bumser.

Eller i det mindste være godt i gang, ligesom du sideløbende har modvirket nye problemer og hjulpet huden med anti-aging ingredienser.

Det er netop det jeg har forsøgt at skabe med min hudplejeserie. En hudplejeserie, som er effektiv til behandling bumser og samtidigt plejer huden rigtig godt. Du får altså både anti-aging, solbeskyttelse, massevis af plejende, reparerende og beroligende ingredienser til din hud. Og naturligvis får du hjælp til de helt almingelig problemer, som de fleste med bumser vil opleve – problemer såsom ar i huden, røde mærker efter bumser, ujævn hud og misfarvninger.

Med andre ord. Når du bruger Danish Skin Care serien, så behandler du ikke bare dit hudproblem, du plejer også huden rigtig godt – og tager hånd om fremtidige hudproblemer, som du ikke har tænkt over nu og her.

=> Du kan bestille et samlet hudplejesæt til din hudtype her <=

Forsvinder røde mærker efter bumser?

Den gode nyhed er imidlertid, at disse røde mærker efter bumser kan behandles forholdsvis let! Også selvom du ikke allerede har sat fokus på behandling, samtidigt med at du bekæmpe dine bumser.

En anden god nyhed er, at de røde mærker efter huden for langt de fleste mennesker, især unge, forsvinde med tiden. Helt af sig selv. Det der skal til er nemlig en forøgelse af hudens kollagen. Kollagen ligger i hudens dybere lag og har betydning for hudens fylde.

Kroppen, eller rettere sagt hudens dybere hudlag, producerer selv kollagen, men denne produktion mindskes med alderen og er blandt andet derfor din hud bliver slap og du får rynker. Det er også derfor, at unge mennesker vil opleve, at huden selv kan komme af med disse røde mærker. Unge mennesker producerer stadigvæk store mængder kollagen.

Produktion af kollagen er dog en proces, som tager tid, hvilket kan være svært at vente på. Derfor vil mange også gerne sætte hjælpsomt ind, ligesom hvis du ikke længere er teenager, bør du hjælpe huden.

Behandling af røde mærker efter bumser

Det er ganske nemt at hjælpe huden til at bekæmpe røde mærker efter bumser. Hjælpen er en daglig eksfoliering, da denne vil hjælpe med til at stimulere din huds hudlag og derved produktionen af kollagen.

Mest effektivt er en daglig eksfoliering med Beta Hydroxy Acid (BHA, også kaldes Salicylsyre). BHA er nemlig fedtopløselig og vil derfor trænge ned i hudens dybere hudlag, hvor kollagenproduktionen finder sted. BHA eksfolierer altså huden på to fronter. Både hudens overflade, lige som normale eksfolieringer gør, og i hudens dybere lag.

Dermed hjælper Beta Hydroxy Acid ekstra godt i behandling af røde mærker efter bumser, da du både eksfolierer hudens overflade og dermed fjerner det røde mærke udefra. Samtidigt øges hudens naturlige kollagen produktion og de røde mæker efter bumser behandles også indefra.

Fordelen ved at hjælpe hudens kollagenproduktion er desuden, at du derved mindsker fine linjer, rynker og hjælper til en ensartet hudoverflade uden ujævnheder. Din hud bliver altså mere ensartet, mere stram og flot, samtidigt med at du behandler røde mærker efter bumser.

Desuden virker BHA meget beroligende for huden og vil derfor hurtigt dulme de røde mærker. Perfect Skin Power Treat fra Danish Skin Care er skabt netop på en BHA. Produktet har den helt rette pH værdi på 3,65, som BHA skal have for at virke optimalt, hvilket gør Perfect Skin Power Treat effektiv i kampen mod røde mærker.

Desuden er Perfect Skin Power Treat tilsat cellereparerende Niacinamide, som yderligere vil hjælpe på din huds kollagenproduktion og øge din huds fugtbindende evne.

Læs nærmere om Perfect Skin Power Treat her.

Træt af røde mærker i huden? Prøv vores bestseller produkter her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar