behandling bumser på ryggen

Hvordan behandles bumser på ryggen?

Kæmper du med irriterende bumser på ryggen? Få GRATIS guide og hjælp til behandling af bumser på ryggen – NEMT og EFFEKTIVT

Spørgsmål: “Hvordan behandles bumser på ryggen?”

Hej Mads

Hvordan fjernes bumser på ryggen? 

Håber du kan hjælpe mig! Jeg er 18 år og plages virkelig af bumser på ryggen. De går mig rigtigt meget på! Føler at min ryg er grim og jeg går aldrig med stroptrøje fordi jeg har så mange bumser på ryggen og bumser på skuldrene.

Ville elske at slippe af med mine bumser på ryggen og kunne gå med stroptrøje.

På forhånd tak, Lise

Svar til: “Hvordan behandles bumser på ryggen?”

Hej Lise

Jeg vil meget gerne hjælpe dig med en guide til behandling af bumser på ryggen, så du kan slippe af med dine bumser på ryggen! Det skal være mig en sand fornøjelse at hjælpe dig til, at kunne gå med stroptrøje uden at være ked af bumser på skuldrene og bumser på ryggen.

Jeg ved personligt, hvor enormt frustrerende det er at have bumser – hvilket også er derfor hele Danish Skin Care startede. I mine teenageår og op i starten af 20’erne, kæmpede jeg nemlig selv voldsomt meget med bumser i ansigtet og bumser på ryggen.

Dengang prøvede jeg alt, tror jeg! Bumser fyldte alt min tid. På et tidspunkt blev det bare for meget… Intet virkede, så jeg besluttede, at jeg ville undersøge og finde viden om, hvad bumser er og hvordan bumser kan fjernes.

Sådan startede Danish Skin Care, meget kort fortalt :-)

Jeg fik fjernet mine egne bumser og har gennem Danish Skin Care og med udviklingen af min hudplejeserie, Danish Skin Care, sidenhen haft fornøjelsen af at hjælpe tusindvis af andre, som plages af bumser.

Jeg vil virkelig også gerne hjælpe dig med behandling af bumser på ryggen!

Derfor får du bumser på ryggen

Lad os starte med at kigge på, hvorfor du får bumser i det hele taget.

Hvorfor man får bumser på ryggen, kan ikke siges uden at jeg først og fremmest må pointere, at bumser på ryggen i princippet ikke er anderledes end bumser i ansigtet.

Med andre ord: bumser er bumser, uanset hvor på kroppen man får bumser.

Årsagen til at man får bumser kan beskrives meget sådan her:

Årsagen til at du får bumser er, at kroppen producerer for meget hudfedt, som tilstopper porerne i huden. Det giver betændelse, som resulterer i bumser.

Det er meget overordnet, men det er præcis derfor vi får bumser. Hudens porer tilstoppes altså af hudfedt og døde hudceller. Behandlingen af bumser handler derfor om at holde hudens porer rene, således at hudfedt og olie kan passere igennem. Præcis ligesom at behandling af bumser handler om, at hjælpe huden med at fjerne de døde hudceller. Det samme gælder, uanset om det er behandling af bumser i ansigtet, behandling af bumser på ryggen eller et andet sted på kroppen.

Behandling af bumser på ryggen

At stoppe produktionen af hudfedt kan man ikke bare – og det ville vi heller ikke ønske, da hudfedt har mange andre gode egenskaber. Hudens fedt, som kommer ud igennem hudens porer, skal f.eks. sørge for at nedkøle vores krop, beskytte huden og fugtgive huden.

Vi skiller os af med millioner af døde hudceller hver eneste dag, og det kan altså heller ikke bare bremses. Huden producerer hele tiden nye hudceller, som skal udskifte de døde hudceller.

Du kan tænke på døde hudceller lidt ligesom batterier. Når de er brugt, så kan de ikke genoplades, men skal væk. Derefter kommer der nye til, som skal beskytte huden.

Hvad du dog kan tage med er, at tilstopning af hudens porer er den overordnede årsag til bumser – og dermed også årsagen til bumser på ryggen.

Så behandlingen af bumser på ryggen handler om at fjerne denne tilstopning.

Behandling af bumser på ryggen handler ligeledes om at behandle uden at bruge olie. Vi har jo netop lige erfaret at hudfedt (også kaldet olie eller talg) tilstopper huden ved at lave propper med døde hudceller.

Olie bruges derfor ikke til behandling af bumser. Ej heller til behandling af bumser på ryggen!

Måske har du hørt at argan olie, jojoba olie eller lignende kan fjerne bumser. Det er ikke sandt. Olie giver tværtimod bumser.

Behandling af bumser på ryggen handler også om at fjerne døde hudceller. Hertil kan vi bruge eksfoliering, hvor salicylsyre er den absolut bedste ekfoliering af huden og dybderens af huden, som vil fjerne bumser.

Hvordan bumser på ryggen behandles har jeg netop lige beskrevet i en guide til Mathias – i en anden brevkasse. Vil du lære præcis, hvordan du behandler og fjerner bumser på ryggen bedst? Så vil jeg anbefale at du tjekker denne guide:

– Sådan fjernes bumser på ryggen og sådan undgås bumser på ryggen.

Træt af bumser på ryggen? Prøv vores bestseller produkter:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar