Kan Tea Tree Oil fjerne bumser?

Hvis du overvejer alternative behandlinger til dine bumser og akne, så kan Tree Tea Oil hjælpe dig! Få guide, tips og tricks til hvordan du fjerner bumser

tea tree oil
Forside / Blog / Pleje / Kan Tea Tree Oil fjerne bumser?

Tea Tree Oil er en effektiv bakteriedræbende ingrediens, som eventuelt kan reducere bumser.

Skriver eventuelt, da det ikke bare virker at bruge en hvilken som helst Tea Tree Olie mod bumser

Virker Tea Tree Oil mod bumser?

For at opnå effekt med Tea Tree Oil mod bumser, skal du benytte en koncentration på 5 %. Desværre indeholder langt de fleste hudplejeprodukter – for ikke at sige alle hudplejeprodukter med tea tree olie – ikke mere end 0,5 %, og du opnår derfor ikke nogen effekt mod bumser.

Vælger du at benytte ”ren” Tea Tree Oil, som mange forhandlere sælger, så bliver du desværre ofte snydt. De fleste produkter med “ren” Tea Tree Olie – sågar også 100% produkter – er fortyndet med vand. “ren” og “100%” refererer ofte til at der ikke er tilsat andet – altså udover vand, som fortynder produktet. Oftest til en koncentration på 3%, da højere koncentration er voldsomt skrapt for huden – og trods det virker mod bumser, så kan det også skabe voldsom irritation i huden. Og derfor sælges meget sjældent koncentrationer på 5%.

Vil du afprøve Tea Tree Oil mod bumser, er det vigtigt, at du sikrer dig 5 % ren Tea Tree Olie for at opnå effekt.

Til behandling af bumser med Tea Tree Olie skal det også tilføjes, at resultatet ikke er fantastisk. Ej heller om du vælger 5% Tea Tree Olie. Tilføjes skal det også at der er stor risiko for at udvikle allergi, såvel som irritation i huden – og overbehandling sker meget nemt, så du får en rød og irriteret hud med endnu flere bumser.

Det kan næsten fornemmest, at jeg ikke er fan af Tea Tree Oil til behandling af bumser. Og nej, det er jeg virkelig ikke. Årsagen er at der findes enormt mange bedre ingredienser til behandling af bumser, hvor risiko for gener er langt mindre – for ikke at sige at resultat og effekt er langt bedre.

Netop derfor bruger jeg heller ikke Tea Tree Olie i Danish Skin Care hudplejeserien, som jeg har udviklet. Faktisk kan jeg kun anbefale brug af Tea Tree Olie mod bumser og i hudplejeprodukter, hvis man vitterligt har prøvet ALT andet – og jeg mener virkelig ALT andet – i kampen mod bumser. Og stadigvæk har bumser.

Jeg vil faktisk gå så langt og sige, at jeg vil anbefale at tale med ens læge om behandling med Isotretinoin, før jeg anbefaler brug af Tea Tree Oil

Træt af bumser? Prøv vores bestseller produkter her:

Kommentarer

0 kommentarer

Skriv en kommentar